Evb2

Jonglerer udgifterne til demens pleje

Fra plejehjem til at betale for recepter, kan udgifterne til demens pleje være høj - men der er måder at håndtere den økonomiske byrde.

Demens pleje er dyrt på mange måder - det tager følelsesmæssige, fysiske og psykologiske vejafgifter, og det er også ret dyrt.

Der er en række forskellige ressourcer til rådighed til at hjælpe familier betale for demens behandling, men mange pårørende stadig finde de betaler uventede udgifter til ældrepleje, copays for demens medicin og anden receptpligtig medicin, og et væld af andre incidentals såsom mad og tøj.

Beregning af de årlige omkostninger i demensomsorg

Det er vanskeligt at give et nøjagtigt skøn over, hvor meget en given familie vil bruge på demens omsorg for deres elskede. Skøn spænder fra 18660€ om året 55980€ et år - beløb varierende baseret på demens krævede behandling.

"Beregningen er udfordrende, men jeg ville anslå omkring 37320€ - hvoraf størstedelen er båret af familier. Omkring en tredjedel er for institutionel pleje, og resten er for alle udgifter til hjemmehjælp, herunder medicin, dagpleje, og tiden familier bruger på forældreadfærd, "siger Paul B. Rosenberg, MD, assisterende professor i psykiatri og adfærdsmæssige videnskaber på Johns Hopkins University School of Medicine i Baltimore. "Det er en pokkers af en masse penge, og ikke dokumentere de massive følelsesmæssige omkostninger og nød til pårørende."

Medicaid og Medicare dækker nogle af udgifterne til demens pleje - men familier vil stadig finde, at de står over for byrden af ​​copays for demens medicin og yderligere, udækkede udgifter.

Her er nogle af de gennemsnitlige nationale udgifter til forskellige former for pleje, demente patienter kan have behov for:

 • Privat værelse i en plejehjem 55.380€
 • Halvprivate rum på et plejehjem 49890€
 • Assisted levende facilitet, privat værelse 25310€
 • Voksen sundheds dagpleje 10400€
 • Hjem sundhed aide 53080€

Disse udgifter dækkes gennem et kludetæppe af programmer, herunder:

 • Private sygeforsikringer
 • Langvarig pleje forsikring
 • Medicaid (hvis du opfylder betingelserne for at lav indkomst)
 • Medicare / Medigap
 • Livsforsikring
 • Handicap betalinger
 • Investeringer og pensionskasser
 • Veteran programmer
 • Avance fra salg af personlige aktiver såsom fast ejendom, smykker, kunst og biler
 • Skattefradrag og kreditter til omsorgskrævende og omsorgsgiver status

Du kan også finde nogle bistand gennem EU-programmer, der giver aflastning (eller give penge til aflastning), voksne pleje i løbet af dagen, og måltid forberedelse og levering.

Hvem giver demens pleje?

Den gennemsnitlige demens pårørende er en kvinde i midten af ​​fyrrerne, som regel datter af den demente. Statistikkerne viser, at forældreadfærd familier er mere tilbøjelige til at leve i fattigdom - og det arbejder plejepersonale kan miste så meget som 85€ per dag i løn og goder på grund af de krav forældreadfærd.

Care begynder med familiemedlemmer af mange årsager. For én, omfatte familier omkostninger - desuden simpelthen mange ægtefæller og voksne børn ønsker ikke at institutionalisere en elsket en, hvis de kan blive passet i hjemmet.

I virkeligheden, siger Shawn Herz, MSG (Masters of Science i Gerontologi), direktør for programmer på Los Angeles Caregiver Resource Center, et program fra University of Southern California, mange mennesker med demens ville bo med pårørende længere, hvis det weren ' t for det faktum, at plejepersonalet brænde ud. En lille investering i aflastning tjenester (midler til at betale for nogen til at tilbringe tid med demens patienten, mens de pårørende tager en pause), pårørende retreats og andre community-baserede støttesystemer kan holde demente patienter fra at blive placeret i et elderl pleje før de virkelig har brug for det, siger hun.

Beslutninger om demens pleje omkostninger

Hvis du er en demens omsorgsperson, vil du sandsynligvis står over for nogle svære beslutninger om, hvad du er villig til at bruge. Herz citerer voksen dagtilbud som et eksempel. Fordelene ved at underskrive din elskede op for en voksen dagtilbud inkluderer fri tid for dig og socialisering til din elskede - men på 10€ per time (eller mere), kan dette tilføje op hurtigt. Alligevel Herz mener voksen dagtilbud er et værdifuldt regning hvis du sammenligner det til, hvor meget det kan koste dig at nogen kommer til dit hus for den samme længde af tid til at sidde eller arbejde med din elskede.

Opdage de skjulte omkostninger ved demens pleje

Selv når din elskede er i en døgninstitution, er der nogle skjulte - men vigtige - omkostninger. En klog pårørende vil budget spidsfindigheder til personale, der hjælper deres elskede. En kasse af donuts i pausen værelse, når du besøger, og gavekort til ferie og andre lejligheder alle kan hjælpe med at vise din påskønnelse, siger Herz.

Så udfordrende som det er at få styr på udgifterne til demens pleje, er familier står denne situation anbefales at gøre nogle forskning om omkostninger i deres område og sætte sig sammen for økonomisk planlægning. Forberedelse af en budget vil mindst arm dig for fremtidige beslutninger.

Find mere information i Everyday Health Alzheimers sygdom center.