Evb2

Jeg havde svineinfluenza

H1n1 hits alle lidt anderledes. Her et ophold-at-home mor, en journalist / filmskaber og to universitetsstuderende beskrive deres anfald med virus, og hvad de har lært af det.

Feber, ondt i halsen, nasty hoste, body ømhed - H1N1 slår hurtigt og kan slå dig ud af provision for et par dage eller et par uger. Da virus spredes, så gør historierne om, hvad det er virkelig gerne gå igennem det. Læs videre som fire mennesker, der kom ansigt til ansigt med svineinfluenza deler deres førstehånds oplevelse.

Julie Clark, 43
Stay-at-home mom
Chico, Californien

Jeg kom ned med svineinfluenza på 9 august. Jeg havde været på min klasse genforening, og der var en anden kvinde, som også kom ned med det. Vi er i et mindre område af det nordlige Californien - hvem ville nogensinde har troet, det ville ramme her?

Jeg startede med en dyb brystkasse hoste og ondt i halsen, men min temperatur var kun 99,0. Fireogtyve timer senere, mit bryst fik tung, min hals fik mere ømme, og jeg bare ikke føler sig godt. Lægen sagde, at jeg havde bronkitis og gav mig et antibiotikum og skudt af kortison.

To dage senere, den anden kvinde fik hendes testresultater tilbage og var positiv for H1N1. Jeg gik tilbage til min læge kontor, og de gjorde vatpinden. De startede mig på Tamiflu, men to uger senere var jeg stadig have en masse brystet tyngde og en hård tid vejrtrækning. Lægen gjorde en røntgenundersøgelse og begyndte mig på en stærkere antibiotika, som virkelig hjalp klart alt op.

Jeg var nok syg for to og en halv uge, men jeg havde ikke fysisk føler sig bedre for omkring en måned. Jeg ville tage et brusebad og nødt til at sidde ned, før jeg fik klædt. Jeg kunne ikke engang gå til butikken uden at skulle sidde ned. Det bronkitis må have været sekundær, og det ramte mig virkelig hårdt. Jeg havde ikke give det videre til min familie - i det mindste, vi ikke tror det. Min søn havde ondt i halsen og hoste, men det var meget kortvarig, blot et par dage. Han blev ikke testet.

David Walker, 40
Journalist og filmskaber
Portland, Oregon

Jeg fik syge under fjerde af juli weekend. Mine bihuler var at dræbe mig, og jeg havde feber. Omkring to dage senere, begyndte jeg at få krop ømhed og indset noget var helt galt. Det var juli, og hvem der får syge i midten af ​​juli? Jeg gjorde nogle forskning og spøg tænkte, jeg spekulerer på, om jeg har fået H1N1. Jeg bor i Portland, og der var ikke så mange tilfælde opført. Så jeg tænkte, der er ingen måde jeg kan få dette. Men jeg tog fejl.

Feberen varede i omkring fire dage. Da det endelig brød jeg det meget bedre. Feberen og krop smerter var ingen spøg. Jeg havde aldrig følt noget lignende. I bruseren, faktisk følelsen af ​​vand på min krop gør ondt. Det var ikke den sygeste jeg nogensinde har været, men jeg ønsker ikke at gå igennem det igen.

Aria Drexler, 20
Colorado State University sophomore
Fort Collins, Colorado

Jeg fik syge den sidste uge af september. Jeg startede at mandag føler virkelig tørstig, hvilket udviklede sig til en halsbetændelse og virkelig hævede mandler. Jeg var ikke i stand til at afværge det af med enhver plantestoffer eller forebyggende foranstaltninger, som normalt arbejder, når jeg får en forkølelse. Den næste dag havde jeg en feber på 102, hovedpine, kvalme, opkastning, rygsmerter, ondt i halsen, løbende næse, hoste og svær træthed, der gjorde det svært at fungere. Kvalme og ømme aftaget, men jeg havde de andre symptomer, plus mangel på appetit, gennem resten af ​​ugen. Jeg savnede næsten hele ugen skole.

Den anden uge jeg syntes at blive bedre. Jeg havde ikke feber og havde kun de irriterende resterne af en slem hoste og løbende næse. Men i den tredje uge jeg fik tilbagefald til et punkt så slemt som den første uge, med en ny symptom på svimmelhed. Da jeg ikke var føler bedre ved denne onsdag, gik jeg til min skoles sundhedscenter. Mit hvilepuls var virkelig højt og mit blodtryk var meget lavt, og lægen var bekymret over kvalme og min bleghed. Hun satte mig på IV væsker, Ibuprofen og Mucinex, og efter at jeg begyndte at føle meget bedre.

Jeg troede ikke, det ville være så slemt, da jeg fik det, men det var alvorligt, og det endte med at kaste mig ud af provision for flere uger. Jeg kan ikke forestille mig, hvor slemt det er for folk mere modtagelige for sygdom.

Alyssa Renfro, 23
Kansas State University kandidatstuderende
Manhattan, Kan

Jeg fik syge Labor Day weekend. Vi få alle former for advarsler på vores universitet, og jeg troede, jeg ville taget passende forholdsregler, men fire af mine venner havde slags passeret den rundt. Jeg blev testet, og fra det, vidste alle mine venner var det de samme ting, de havde haft.

For mig, kun svineinfluenza varede i alt tre dage. Enten jeg havde en svagere version eller det var fordi jeg havde været motion og spise utroligt sundt, at jeg ikke har det så slemt.

Jeg havde en hoste og ondt i halsen, men det mest fremtrædende symptom var en utrolig høj feber - Jeg synes, det gik til 103. Jeg tog en feber-reducering, gik i seng, og sparkede min mand til sofaen. Han fik aldrig det, som jeg karantæne mig i soveværelset, indtil jeg var OK.

Der var også den følelse af at være kvalmende, men ikke behøver at rent faktisk kaste op. Jeg var ikke i stand til at spise noget for en dag og et halvt. Da jeg var i stand til at begynde at få ting ned, jeg drak vand og væsker med elektrolytter og spiste hele hvede toast.

Efter feberen brød, var der et andet sæt af symptomer, der kom. For mig var det en todelt ting. Efter feber der var overbelastning og en løbende næse, der varede i et par dage. Big deal er, at folk antager, at det er en kold eller almindelig influenza, og ved ikke, hvor smitsom de er. Det var at få spredt inden for afdelingerne. Jeg har aldrig set noget spredt sig som dette.

Har du eller har en elsket en havde H1N1? Besøg vores forum og dele dine erfaringer.