Evb2

Jamie Oliver om kampen for sundere fødevarer

Jillian Michaels Interviews...

Den britiske kok af 'food revolution' berømmelse er ude på at ændre den måde, vi laver mad, spiser og fodre vores børn. Han fortæller Jillian Michaels om sine bestræbelser på at få europæere tænkning frisk.

Jamie Oliver - charmerende, vittig, hyper, nacn, følelsesmæssige, talentfulde er alle ord, der kommer til at tænke på omtalen af ​​hans navn. Jeg er en fan og har været i nogen tid, så når tossing omkring navne til min næste celeb interview, han var på toppen af ​​min liste. Jeg respekterer hans dedikation til sundhed og hans dybtfølte forsøg på at forbedre kvaliteten af ​​vores børns liv. Så jeg nåede ud til hans "folk" og anmodede om en samtale. Her er den samtale, der hændt:

Jillian Michaels: Først, jeg vil have dig til at vide, at jeg er en stor fan og har været i år! Bogstaveligt talt siden jeg opdagede dig, mens Bob og jeg boede i Australien - en gal fan.

Jamie Oliver: Tak så meget, er det stadig sjovt at tænke på, at jeg har gjort det nu i 12 år. Australierne har altid været meget god til mig. Jeg prøver og få der hvert andet år.

JM: Jeg sætter pris på din tager tid ud af din tidsplan for at besvare disse spørgsmål. Jeg ønsker det var over cocktails. Ikke så sikker på, hvad det handler om, men jeg forestille mig, du ville være en sjov fyr at snuppe en øl med - gøre, at en lys øl. Alt i moderation, right?

Jo: Jeg er engelsk, så vi ikke drikker lys øl - pilsnerøl, ale, stouts - og som regel i moderate mængder. Det er en sjov ting nu, at europæerne sætte mig med sund mad. Jeg er ikke den mad politiet eller en kost fyr. Jeg forsøger at lære folk om madlavning færdigheder og vælge friske fødevarer over behandlet. Spis en bred vifte af ting, i rimelige portioner. Som kok, er det den eneste måde, der giver mening.

JM: Jeg værdsætter dit perspektiv som en af ikke blot sundhed, men sund fornuft. Så det sagt, lad os komme ned til erhvervslivet. Jeg elskede Food Revolution. Hvordan kom du oprindeligt kommer op med dette koncept, og hvorfor er du så passioneret om at bekæmpe fedme blandt børn? Er der en personlig forbindelse til denne sag af nogen art?

Jo: Fødevarer er personligt. Hvad vi vælger at spise eller fodre vores familier hver dag er det mest personlige valg, vi kan gøre. Ved siden af ​​realkreditlån, maden regningen kommer til at være en stor investering. Da jeg begyndte at se på skolemad (hvad vi kalder middage i England) var jeg væmmes ved hvad jeg så: Tyrkiet Twizzlers, ingen rigtig mad eller madlavning, bare forarbejdet crap og genopvarmning. Og jo flere mennesker, jeg talte med - lærere, skoleledere kokke, studerende - indså jeg, hvor meget de ønskede at ændre systemet og vende tilbage til madlavning og spise rigtig mad. Jeg så også mange undersøgelser, der viste sammenhængen mellem den stigende fedme og type 2-diabetes med stigningen i forarbejdede fødevarer. Så jeg ønskede at forsøge at regne det hele ud, og den bedste måde, jeg ved hvordan man gør det er film det og give folk ser TV mere viden, så de kan foretage forskellige valg. Det er en slags vokset fra England til Europa og resten af ​​verden.

Foto kredit: Wright / Beiny / WENN.com