Evb2

Ikke få nok vægt

Pakning på pounds er ikke bare i orden under graviditeten, det er super vigtigt. Ingen gevinst endnu (eller ikke nok)? ikke noget problem. Her er hvordan du kan give dit barn bundlinje boost den har brug for, så du kan få - og holde - din graviditet vægtøgning på målet.

For de fleste kvinder, er graviditet vægtøgning et stykke kage (og en pint af is... og en pose chips...). Men et par forventningsfulde mødre faktisk kæmper for at holde vægten på den opadgående swing. Nogle gange er det de irriterende graviditet symptomer holde den pounds fra at tilføje op ( morgenkvalme, udmattelse, gas og halsbrand, kan alle være seriøse appetit zappers). Nogle gange er det et hurtigt stofskifte, der gør sund vægt vinde en indsats - og nogle gange er der krop-image spørgsmål eller spiseforstyrrelser på arbejde.

Ikke sikker på, om din vægtøgning er på mål? Først skal du nødt til at finde ud af, hvad målet er, så tjek med din læge (for en kvinde, der starter graviditet ved en gennemsnitlig vægt, er en vægtforøgelse på 25 til 35 pounds normalt anbefales, men hvis du startede ud tungere eller tyndere dit mål kan være betydeligt lavere eller højere). Er det ud som du konsekvent er faldende korte af din vægt-gevinst mål? Hvis du stadig er i dit første trimester (eller netop forladt det bag), ingen grund til at stresse over skalaen - mange kvinder ikke få nogen vægt i de første kvalm måneder, og nogle mister et par pounds. Hvis du har gået videre til det andet trimester og ud men din vægtøgning har ikke holdt trit, er det tid til at optrappe til pladen (og udfylde denne plade op, mens du er på det). Ikke få nok vægt under graviditeten kan øge din risiko for at have en baby, der har født for lille eller for tidligt (eller begge), samt op dine odds for at udvikle en række andre graviditet komplikationer. Jo før du begynder at spille vægt-gain catch-up og begynde hober på pounds i den anbefalede hastighed, jo bedre. Efter alt, din lille en bliver større hver dag - og mere sulten. Feed mig, mor!

Rampe op sund vægtøgning under graviditeten

Klar til at sparke din sunde vægt gevinst indsats i højt gear? Her er du:

  • Spis mere Det kan synes som Weight 101:. Hvis du ikke vinder hurtigt nok på de kalorier du tager i - du nødt til at tage mere. Men før du hælder ind i den nærmeste drive-through eller dykke ned i den nærmeste beholder med is, her er noget, du bør vide om kalorier - de er ikke alle ens. Mens du tilføjer i kvantitet (så du får mere vægt), skal du sørge for også sigte for kvalitet (så du også være at få ernæring). I stedet for at nå til chips og småkager (tomme kalorier), rækker ud efter avocado, nødder, tørret frugt, ost, fuldkorn, og bælgfrugter (kalorier fulde af næringsstoffer).
  • Snige snacks. Kan ikke passe nok kalorier i dine tre firkanter? Finde mave rummet kan blive endnu mere udfordrende som din livmoder skarer ud på ejendomsmarkedet, så planlægge snack pauser mindst tre gange om dagen, og gøre dem tælle. Gode ​​muligheder omfatter trail mix, granola, ost, hele korn boller, guacamole eller hummus med pita chips, bagels med peanut eller mandel smør, eller en tyk, rig, opretholdelse smoothie. Bare ikke gøre snacks så udfyldning, at der ikke er plads til din næste måltid.
  • Opfede din kost. Tilføj en ekstra servering eller to af god-for-dig fedtstoffer (olivenolie, hørfrøolie, nødder, frø) til din kost til at kickstarte en sund vægtøgning.
  • Skær ned på øvelse. Hvis du træner til max, kan du blive brænde for mange kalorier (dette er en tid, hvor du vil have dem, "kalorier" for at bo i). Så tag din graviditet workout ned et par hak. Skift fra hard-core vandaerobic til blide omgange, fra jogging til walking. Og glem ikke at dynge din tallerken ekstra høj med sunde fødevarer for at kompensere for de kalorier du brænder.
  • Sæt farten ned. Et stressende tidsplan kan holde dig fra bremsning for mad, du og din baby har brug for. Sæt farten ned dit tempo, hvis du kan - og hvis du ikke kan, få så alvorligt planlægning i måltider og snack, som du er ved at planlægge i møder og ærinder.
  • Søg hjælp, hvis du har brug for det. Hvis et organ-image problem eller spiseforstyrrelse forstyrrer din evne til at spise en sund mængde af mad, skal du ikke være bange for at tale med din læge og bede om hjælp. Det er vigtigt for dit barn og for din graviditet.
  • Husk, for meget er ikke mere Ideen er at få din vægt vinde tilbage på sporet -. Ikke at sende den skyhøje off diagrammerne. For meget vægtøgning kan udgøre mindst lige så mange graviditet risici som for lidt, så målet at holde sig inden de anbefalede retningslinjer.