Evb2

Hvorfor springe måltider underminerer vægttab

Næste gang du springer et måltid, er opmærksomme på, hvad der sker: spiser du mere på nedenstående måltid og spise alle de forkerte fødevarer? finde ud af hvorfor spiser regelmæssigt er en bedre satsning for dit vægttab program.

Forlader hjemmet i morgen uden at spise morgenmad, der arbejder gennem frokost med kun urtete i hånden, faste hele dagen i forberedelse til en festlig måltid i aften - springe måltider som dette, især på en regelmæssig basis, vil sandsynligvis underminere din vægt tab indsats.

"Sult kan være en stærk trigger for at spise og spise for meget," siger diætist Molly Gee, RD, MEd, af afdelingen for medicin ved Baylor College of Medicine i Houston.

Hvis du springer et måltid, med den tid, du ankommer til den næste er du sandsynligvis kommer til at vælge større portioner af de forkerte typer af fødevarer, og du kan ikke være helt klar over denne effekt, selvom du spiser, at større måltid. Gee siger at opretholde gode energi niveauer og føler dig fuld, bør du spise hver fire til fem timer.

Vægttab: måltidet oftest springes

"Det er vanskeligt at få i alle de nødvendige næringsstoffer, uden inklusive morgenmad," siger Gee.

Trods fordelene ved morgenmad, lille og let selv noget, det er det måltid, der oftest springes over. En sund morgenmad - fuldkorn, protein og frugt i stedet for en ost dansk eller skål af sukkerholdige korn - hjælper med at få dit stofskifte ud til den rigtige start og har vist sig at holde følelser af sult i skak, hvilket gør det lettere at holde fast i din kost for resten af ​​dagen.

Som et eksempel på fordelen ved regelmæssige måltider, Gee cites resultater fra undersøgelser af data fra National Weight Control Registry, der viste mennesker, der med succes har mistet op til 72 pounds, og derefter fastholdt deres vægttab var i fem år eller mere mere tilbøjelige til at spise morgenmad og for at fastholde en konsekvent spisemønster tværs hverdage og weekender, end dem, der ikke bevare deres vægttab.

Og det er ikke bare din vægttab, der er i fare, når du springer måltider, men vægten af ​​din familie så godt. En nylig undersøgelse af de sundheds-og kost vaner 2.500 par teenageren tvillinger, søskende eller halve søskende viste, at dem, hvis familie springes måltider var mere tilbøjelige til at være overvægtige eller svært overvægtige.

Vægttab: hvorfor er du springe måltider?

Hvis du har en regelmæssig spise rutine, vil du sandsynligvis ikke ønsker at springe et måltid. Men der er mange grunde til folk springe måltider. Udrede disse grunde kunne hjælpe med at få dig tilbage på sporet:

  • Mellemmåltider. Mindless mellemmåltider, som omfatter at have kalorie-laden drikkevarer såsom sodavand, kan betyde, at du ikke er sulten ved spisetid. En undersøgelse af mellemmåltider adfærd fandt, at de, der snack på flugt, om natten, mens du ser fjernsyn, eller fra, og på hele dagen er også sandsynligt, at springe et måltid. Mellemmåltider også bundet til at blive overvægtige.
  • Convenience. Med travle hverdag kan det være nemt at springe et måltid eller udskyde spiser. Hvis dette er dit dilemma, så prøv at holde sunde grab-and-go fødevarer rundt til de alt for travlt øjeblikke.
  • Stramninger. En nylig undersøgelse af mennesker, der mistede deres hjem på grund afskærmning fandt, at tre ud af fem havde sprunget måltider på grund af udgifterne til fødevarer. Finde ud af om low-cost madplaner og andre ressourcer til at hjælpe dig spise sundt og regelmæssigt.

Vægttab: gøre op for en forpasset måltid

Selvom ernæringseksperter rynke panden på hyppige måltid skipping, vil tider kommer op, når springe måltider er uundgåelig. Her er hvordan du gør det, så du fortsætter med at opfylde dine vægttab mål:

  • Må ikke gøre det til en regelmæssig vane.
  • Sørg for at holde dit daglige kalorie og ernæring indtag stabil og afbalanceret de resterende måltider af din dag.
  • I stedet for at springe et måltid, øger motion længde eller intensitet, hvis dine daglige kalorier snigende op over dit mål.
  • Forbered for at være mere sulten end normalt på det næste måltid og har en plan for, hvad du vil vælge at spise.

I det lange løb, vil springe måltider sandsynligvis såre dit vægttab program. Den bedste chance er at udvikle sunde kostvaner strategier, der holder dig på rette spor.