Evb2

Hvordan undgår rygsmerter

Valg, du foretager hver dag kan hjælpe dig forhindre rygsmerter. Løfte genstande korrekt, sidder korrekt i en stol på arbejdspladsen, og søger tidlig behandling alle trin, du kan tage for at beskytte din ryg.

Mere end 26 millioner europæere oplever hyppige rygsmerter, og "cirka 80 procent af befolkningen vil have rygsmerter på et eller andet tidspunkt," siger ortopædkirurg Warner Louis Pinchback, Jr., MD, der har en privat praksis i Montgomery, Alabama

Med disse numre, kan du spekulerer på, om rygsmerter er uundgåelig. Her er den gode nyhed: Det er ikke.

Du kan gøre meget for at forebygge rygsmerter. Opmærksom på ergonomi - at forstå, hvordan vores kroppe i form og bevæge sig med og omkring møbler, såsom skriveborde og stole - hjemme og arbejde er vigtigt, men det er at tage sig af din krop hver dag.

Brug motion for at forebygge rygsmerter

Måske er den vigtigste ting du kan gøre er at holde din krop sund og rask. Staying aktiv hjælper med at reducere din risiko for rygsmerter ved:

 • Kontrollere vægten. Hold din vægt inden en sund rækkevidde begrænser stammen ekstra pounds kan sætte på din ryg.
 • Styrkelse af ryggen. Styrk din kerne muskler til at støtte din ryg. Medtag øvelser, der bygger mave-og rygmuskler.
 • Fastholdelse samlede fitness. Hold dit bevægeapparatet stærk og i sin bedste form.
 • Stræk. Lær konkrete øvelser, som vil hjælpe med at lette spændinger i ryggen.

Vær forsigtig, når de udøver eller deltage i andre fysiske aktiviteter, såsom rive blade, skovle sne og flyttekasser. Men passer du kan føle - eller skyndte sig at fuldføre en opgave - presser din krop til at gøre bare en ting mere, når du er begyndt at føle trætte kan også resultere i rygsmerter. Tag en pause!

Løft objekter på den rigtige måde

"Den mest almindelige årsag til rygsmerter er en stamme [hvor] nogen bøjning og vridning og forsøger at løfte noget, så de river eller trække en muskel," forklarer Pinchback. Som hovedregel kræver objekter, der vejer mere end 20 pounds specielle løfteteknik for at undgå rygsmerter.

Her er nogle tips til at løfte, holde, og flytning af objekter:

 • Brug dine ben. Bøj i knæene i en semi-Crouch med ret ryg, så fat det objekt, du ønsker at løfte og bruge dine ben muskler til at løfte lige op. Hold din torso og hoved vender fremad. Mange mennesker bøje sig over i taljen og forsøger at bruge deres arme eller ryg til at løfte et element, hvilket fører til rygsmerter. Ligeledes bruge dine ben, hvis du har brug for at sætte varen tilbage ned igen.
 • Hold objekter korrekt. Hold den vare, du lige har hentet holdent foran og tæt på dig, med dit knæ let bøjet for balance.
 • Ingen vridning! Ligesom du kan skade dig selv, hvis du twist, mens du løfter et objekt, kan du forårsage rygsmerter, hvis du vride din krop til at flytte elementet du netop afhentet. Hvis du har brug for at flytte et element fra den ene side af dig til en anden, ikke vride at gøre det. I stedet flytte dine fødder og derefter langsomt dreje hele din krop til at stå over for den retning - og derefter sætte objektet ned.
 • Få hjælp. Hvis et objekt synes ligesom det ville være alt for tung og omfangsrig for dig at sikkert løfte alene, eller du er træt, bede om hjælp, før du prøver.

Ændre den måde, du sidder i en stol

Mange mennesker tilbringer hele dagen sidder ved et skrivebord og i deres biler, og de kan udvikle rygsmerter, fordi de ikke sidder korrekt. Disse tip kan hjælpe dig med at få mere ud af din stol:

 • Sid oprejst For optimal ryg sundhed, opretstående men afslappet sidde med en lille -. Ikke slouched - bue til din ryg.
 • Støtte i lænden. Du får brug for en vis støtte til lænden. Kontorstole designet med ergonomi i tankerne ofte har en lavere rygstøtte indbygget - ellers kan du bruge en sammenrullet håndklæde, jakke eller pude.
 • Ret hoved og skuldre. Hold dit hoved og skuldre oprejst og vender ligeud. Begrænse mængden af ​​vride og dreje rundt, at du gør fra din stol.
 • Støt dine fødder. Hvis du kommer til at sidde i et stykke tid, kan du bruge en fodskammel.
 • Sænke eller hæve dit skrivebord. Hold dit skrivebord eller tastatur i den korrekte højde og afstand fra din krop, så du ikke er tvunget til at læne sig frem.
 • Tag pauser Giv din ryg en pause:. Stå op hver time eller så at strække og bevæge sig rundt. Placer dine hænder på din lænd og arch lidt for en flot tilbage stretch.

Juster dine kørestilling

Sidder forkert i bilen kan såre din ryg. Du kan forhindre rygsmerter, mens du kører chaufføren og ridning som passager ved:

 • Sidder korrekt. Justér din bil sædet, så du har en ordentlig lændestøtte (eller placere et sammenrullet håndklæde eller pude bag din ryg) og dine ben er lidt hævet. Face fremad.
 • Brug din sikkerhedssele. Sikkerhedsseler forhindre rygskade, selv i en mindre vrag. Sørg for at bære din sikkerhedssele ordentligt, med skødet og brystet bælter passer stramt på tværs af din krop. Gravide kvinder bør sørge hofteselen passer under deres maver. National Highway Traffic Safety Administration anslår, at mere end 40.000 nonfatale skader (herunder rygskader) kunne forebygges hvert år, hvis næsten alle voksne bar deres sikkerhedssele under kørslen.

Også hurtig smertebehandling er afgørende. Der er trin, du kan tage derhjemme, såsom at lægge is på ømme punkt, så snart du føler smerte - men hvis din DIY smertebehandling ikke forbedrer dine symptomer inden for et par dage, kan du besøge din læge. Pinchback understreger, at mens mange tilfælde af rygsmerter kan blive bedre derhjemme, nogle gange er der underliggende årsager, der har brug for lægehjælp.