Evb2

Hvordan til at tabe sig og holde det ud

Kan ikke synes at fastholde, at vægttab? du er ikke alene. Få råd fra vores ekspert panel af ernæringseksperter og psykologer.

Everyday sundhed: Hvorfor er det så svært at holde vægten off efter en diæt, og hvad kan du gøre for at opretholde vægttab?

Judith Beck, phd ( beckinstitute.org )
Formand for Beck Institute for Cognitive Therapy og forskning Klinisk lektor i psykologi i psykiatri ved University of Pennsylvania

De fleste Dieters ikke genkende følgende: Hvis de har været på slankekur, og deres vægt plateauer, de har brug for at spise nøjagtig det samme antal kalorier for at bevare deres vægttab. I det øjeblik de begynder at spise flere kalorier, vil de begynde at få vægten tilbage. Derfor fra begyndelsen, bør de ikke foretage nogen ændringer i deres kost, at de ikke kan holde op for livet. Holde vægten off efter en kost er også svært, fordi når Dieters vænnet sig til det lavere tal på skalaen, de ikke længere får spændingen ved vejningen selv. De har brug for at fortsætte med at motivere sig selv dagligt ved at læse en lang liste af grunde, de ønsker at bevare deres vægttab: "Jeg ønsker at bo tyndere, jeg ønsker at holde det bedre med mig selv, jeg ønsker at bevare de sundhedsmæssige fordele, jeg har oplevet, jeg ønsker at fortsætte med at have mere energi, "og så videre.

Dr. Susan biali, MD ( susanbiali.com )
Life Coach, forfatter leve et liv du elsker: 7 trin til en sundere, gladere, mere lidenskabelige Du

De fleste mennesker ikke tabe sig på en måde, der er let at vedligeholde bagefter. Crash kostvaner, ekstreme diæter, FAD kostvaner, eller enhver vægttab kost strategi, der ikke kan fortsætte på lang sigt i en normal hverdag vil bare ikke arbejde, periode. Når du er væk fra kosten, har du ikke gjort noget for at ændre, hvordan du normalt spise og leve, og du uundgåeligt lægge vægten på igen. Den bedste måde at tabe sig er at skabe en spise plan, med professionel hjælp, hvis det er muligt, der får du at spise sundere, fremme fødevarer på en måde, du nyder, og det er nemt for dig at følge. Ideelt set ville planen være for dig at spise på denne måde for resten af ​​dit liv og ikke føle, at du lider.

En stor del af enhver vægttab succes strategi er at lære at lytte til din krop, for at identificere, når du kræver højt sukkerindhold eller højt fedtindhold fødevarer (eller alle fødevarer) for følelsesmæssige årsager versus anerkende, når du virkelig sulten. Det gør en kæmpe forskel - du kan opdage din hemmelighed til en vellykket vægttab er simpelthen at bestemme forskellen mellem sandt sult og appetit cravings. Du skal også lære at lytte til, når din krop er fuld og stoppe, når du føler dig selv nå til det punkt (eller bare lidt før) - dette går en lang vej mod at holde vægten off. Hvis du spiser en solid sund morgenmad hver dag, viser undersøgelser, at du automatisk spiser mindre i løbet af resten af ​​dagen, og vil være mere tilbøjelige til at vedligeholde dit vægttab i det lange løb. Og endelig, forskning viser også, at folk, der får nok søvn hver nat spiser mindre i løbet af dagen, og er langt mindre tilbøjelige til at være overvægtige. Få mindst otte timers søvn hver nat - hvordan er det for en no-offer-krævede vægttab tip?

Martin Binks, phd ( Drbinks.com, Dr. Binks 'daglige sundhed kolonne)
Klinisk direktør, administrerende direktør for Binks Behavioral Health, Assistant Consulting Professor, Duke University Medical Center

Svaret på dette spørgsmål ligger i ordet kost, og hvad der er kommet til at betyde i vores moderne samfund. Typisk folk se kost som midlertidige og ofte ekstreme ændringer i spisevaner, der iværksættes med henblik på hurtigt at få nogle mål vægt, hvorefter de vender tilbage til at spise "normal" mad. Desuden nærmer disse kost ofte ignorere betydningen af ​​rimelige og bæredygtige stigninger i fysisk aktivitet og i stedet fokusere udelukkende på at begrænse kalorieindtaget for at opnå den energi underskud er nødvendig for at tabe sig. For nylig har vi set en nyere version af kosten mentalitet. Ud over at sætte urealistiske spiseforstyrrelser mål, har vi tilføjet en lignende all-eller-intet tænkning til mål for fysisk aktivitet. Resultatet har været popularisering af over-beskatte niveauer af motion, der er både smertefuldt og næsten umuligt at opretholde i det lange løb. Det endelige resultat af kombinationen af ​​urealistiske og uholdbare kost og aktivitet mål er at give meget kortvarig vægttab, der er oftere end ikke fulgt af en fuldstændigt sammenbrud, der resulterer i vægtforøgelse.

Walter E. Jacobson, MD ( walterjacobsonmd.com )
Psykiater

Grunden til at det er så svært at holde vægten ned efter en kost er, fordi for det meste, den egentlige årsag til vægtøgning efter vægttab er selv-saboterer adfærd, der normalt er forårsaget vægtøgning i første omgang, og har ikke endnu ikke blevet løst. En stor del af motivationen underliggende overspisning er depression, angst, vrede, frustration, frygt... en række negative følelser, der er genereret af negative tanker om os selv, verden og vores plads i verden. Alt dette negativitet udløser vores overspisning, fordi det er den eneste coping strategi, vi har for at reducere spændingerne vi føler. Når vi udvikler sunde mestringsstrategier, der giver os mulighed for at forstå vores udløser og ikke kanalisere dem ind i selv-saboterer og selvdestruktiv adfærd, og give os mulighed for effektivt at tolerere og navigere en vanskelig, stresset verden, vores behov for at spise for meget til at berolige os selv bliver unødvendige og klart værdsat for selvdestruktiv adfærd som det er. Med hensyn til hvad vi kan gøre for at vedligeholde vægttabet, er vi nødt til at være på vagt hver dag over vores tanker og vores humør, vi skal forblive positiv ved at fortælle os selv positivt, pleje beskeder snarere end fordømmende, skyld-og skam-laden beskeder. Vi skal minde os selv hver dag i vores mål, at holde vægten off, så vi vil se godt ud, føle sig godt, har en masse energi og leve længe og godt.

Raphael cushnir ( cushnir.com )
Forfatter, Surfing Din Indre Hav: Essential Lessons for Lasting Serenity

Når vi tager ud pounds med viljestyrke, er der en midlertidig forstærkning. Men efter kort tid, kræver vores besejrede følelser bølge tilbage til overfladen, vores opmærksomhed, og i vores modstand mod dem, vi vende tilbage til vores tidligere mønstre. Derfor er den vigtigste ting du kan gøre for at opretholde vægttab lære at forbinde til dine følelser direkte og tilstrækkeligt, så du kan tabe sig uden viljestyrke, bygger på selvaccept i stedet.

Jessica Fishman Levinson, ms, RD, CDN ( nutritioulicious.com )
Registreret diætist, grundlægger af Nutritioulicious

De fleste diæter kræver begrænsning af visse fødevarer eller komplette fødevaregrupper, hvilket fører til vægttab generelt ved at reducere kalorieindtag. Når kosten er overstået, og du tilføjer tilbage disse begrænsede fødevarer, du tager på i vægt fra de ekstra kalorier. Også, når du begrænser dig selv, er der øget fristelse for disse fødevarer, og som et resultat folk overforbruge dem, når de endelig tillade sig at nyde "forbudne frugt". Den bedste måde at vedligeholde vægttab er at holde en afbalanceret kost i første omgang. Hvis du går på en "kost", være sikker på ikke at sænke dit kalorieindtag for meget og gør ikke nogen fødevarer off grænser. Jeg er en stor tilhænger af at tillade alt i moderation. Hvis du vil have noget chokolade, har et stykke mørk chokolade og kalder det en dag. Du behøver ikke at undgå det helt, men du behøver at se portioner.

Douglas schooler, phd ( douglasschooler.com )
Autoriseret psykolog

Det er nemt: Diæter ikke virker. Fratage kroppen af ​​vitale kalorier og næringsstoffer altid boomerang. Det centrale er at spise de rigtige fødevarer sammen med at få regelmæssig og sjov fysisk aktivitet.