Evb2

Hvordan til at håndtere forstoppelse, når de rejser

Kom bundet op med forstoppelse er altid et irritationsmoment, men det kan virke endnu værre, når du rejser og forstoppelse kommer med på turen. Disse nyttige strategier kan hjælpe med at forhindre forstoppelse eller lindre den.

Ændring flytider, mistet bagage, mærkelige steder, ukendte fødevarer - rejser kan ofte være stressende, selv når du er på en tur til fornøjelse. Og der kan være så mange forstyrrelser din hverdag, at det kan virke som rejser og forstoppelse, samt stress og forstoppelse, er uadskillelige... medmindre du gøre nogle smarte planlægning.

Gerard Isenberg, MD, lektor chef for gastroenterologi ved University Hospitals sag Medical Center og lektor ved Case Western Reserve University i Cleveland, siger forholdet mellem rejser og forstoppelse er mangesidet. "Der er flere grunde til, at forstoppelse er mere almindeligt, mens folk rejser," Dr. Isenberg siger. "Den ene er ændringen i rutinen. Grundet tidsforskelle, er kroppens døgnrytmen ur ændret, og som et resultat, kan urværk formelle have afføring bliver undertrykt. "


Related: undgå disse forstoppelse udløse fødevarer

Uregelmæssig spise og drikke også bidrage til forstoppelse under rejser. "Vi er måske ikke drikke så meget væske efter behov, og vi bliver mere dehydreret. Også, er vi tilbøjelige til at spise mere fastfood og mindre fiber, når de rejser, "siger Isenberg. "Mangel på fysisk aktivitet spiller også en rolle."

Forstoppelse behandling på farten

Ingen ønsker at tilbringe en ferie forstoppelse følelse eller oplever stress og forstoppelse på forretningsrejse, når du har brug for at føle sig godt til projekt tillid. Vær forberedt til din næste rejse med disse forstoppelse behandling strategier for at forebygge eller lindre forstoppelse, mens du er på farten.

  • Medbring en vandflaske. Dehydrering er en stor bidragyder til forstoppelse, og pålidelige kilder til vand kan være svært at komme med, mens du er på farten. Medbring en genanvendelig vandflaske med dig, så du kan holde hydreret i bilen eller på flyet eller toget. Fyld den med vand eller en anden ikke-kulsyreholdige drikkevarer, såsom koffein-fri iste.
  • Passer i nogle daglige motion. Når du rejser, kan du gå glip af regelmæssig fysisk aktivitet, hvilket er en stor dagligdags forstoppelse behandling. Selv hvis du ikke kan arbejde ud, som du normalt ville, Isenberg siger, at få nogle fysisk aktivitet i den ene eller anden måde hver dag er en god metode til behandling af forstoppelse. Prøv at gøre et par omgange rundt om et flyselskab terminal eller udforske seværdighederne på dit rejsemål til fods.
  • Pack fiberrige snacks. Du kan opleve forstoppelse, hvis du spiser lavere kvalitet mad, mens rejser, end du plejer. Måske er du spiser en masse fastfood, eller nyde rige fødevarer på fine restauranter, men i begge tilfælde kan du gå glip af fiberen du behøver at udsætte regelmæssige. For at forhindre forstoppelse, medbringe en pose fyldt med sunde, fiberrige snacks. Disse kan omfatte frugt og grøntsager, nødder, frø, eller korn, der er høj i fiber.
  • Gå på toilettet, når du føler behov for. Mange mennesker udskyde have afføring, mens de er på farten, fordi de føler forhastet. Men der er som regel et badeværelse tæt ved, uanset om du er i bilen, på et fly, eller i lufthavnsterminalen. "Forsøg ikke at udskyde at gå på toilettet for en mere bekvem tid, siger Isenberg. Giv dig selv de få minutter det tager at få en uforstyrret besøg på toilettet, "siger Isenberg. "Tillad tid nok til at have en fuld og afslappet bevægelse."
  • Prøv en over-the-counter afhjælpe. Hvis forstoppelse overtager dine rejser uanset dine bestræbelser på at forhindre det, Isenberg foreslår at tage en blid over-the-counter afførende. Men han er hurtig til at advare om at blive for afhængige af afføringsmidler farten. Visse afføringsmidler kan blokere optagelsen af ​​essentielle næringsstoffer, når de anvendes hyppigt, og mange årsag afhængigheder, der gør det svært for dig at have afføring uden at bruge dem.

Husk, at drikke nok vand, motion, og gøre de rigtige valg af fødevarer kan ikke kun hjælpe med at holde dig fra at få forstoppelse - de kan også hjælpe dig med at komme tilbage på sporet, hvis du forkæle dig selv for meget i starten af ​​din rejse.