Evb2

Hospice pleje for lungekræft patient

Det er aldrig nemt at lave end-of-life beslutninger, når du ikke længere ønsker lungekræft behandling. Men hospice pleje tilbyder pleje, der vil gøre din tid mere behagelig.

Hvis du har terminal lungekræft, kan vender end-of-life spørgsmål være mere end du er i stand til at håndtere lige nu, i hvert fald på egen hånd. Men lære om hospice og niveauet af pleje det giver patienterne kan hjælpe dig bedre at håndtere din situation, og gøre den tid, du har mere komfortabel.

"Vi har [lungekræft] behandlinger, der vil hjælpe patienten lever længere og bedre," siger Joan Schiller, MD, chef for afdelingen for hæmatologi-onkologi og vicedirektør for Simmons Comprehensive Cancer Center på University of Texas-Southwestern Medical Center i Dallas og nationale talsmand for den europæiske Lung Association. "Det bliver en temmelig personlig beslutning for patienten om, hvor længe hun ønsker at kæmpe. Når de bivirkninger af kemoterapi opvejer de mulige fordele, der er, når patienterne beslutter at stoppe behandlingen og overveje alternativer som hospice. "

Hospice pleje for patienter med lungecancer

Hospice pleje er ofte beskrevet som en tilgang, der behandler patienten, ikke sygdommen. Målet med hospice er at gøre dig så behageligt - og som smerte-fri - som muligt for resten af ​​dit liv.

Hvis du vælger hospice pleje, vil du have adgang til et team af læger, sygeplejersker, sundhed hjælpere, feltpræster, socialrådgivere og andre. Dit hospice team vil bestræbe sig på at opfylde dine fysiske, følelsesmæssige og åndelige behov og ønsker. Hospice personale kan hjælpe med at kontrollere smerter og give medicin og udstyr til dig samt tilbyde følelsesmæssig støtte og vejledning til pårørende om, hvordan man bedst til at passe dig.

Hvis du har besluttet at stoppe behandling for din lungekræft og din læge mener du har et bestemt antal måneder at leve i, skal du eller din pårørende spørg din læge om hospice pleje muligheder i dit samfund eller via din hospital.

En ansat fra hver af hospice tjenester, du overvejer bør være i stand til at oprette et møde med dig for at diskutere, hvilke tjenester det giver, og gå over alle detaljer, såsom samtykke formularer. Når du beslutter dig på hospice program, der er bedst for dig, vil deres personale skal du kontakte din læge for at træffe de nødvendige foranstaltninger.

I mange tilfælde er hospice tjenester betalt af Medicare Hospice Benefit, Medicaid Hospice fordel eller din private forsikringsselskab. Hvis det er nødvendigt, vil hospice-programmet arbejde sammen med dig for at sikre, at du er udstyret med hospice-tjenester.

Hospice pleje: vælge mellem hjem eller en facilitet

Hospice pleje kan finde sted i dit eget hjem, på et hospice facilitet eller et hospice facilitet i et hospital. Nogle mennesker foretrækker at leve deres liv i deres eget hjem, i så fald en i hjemmet hospice-programmet er, hvad du ønsker. Medicinsk udstyr virksomheder bør være i stand til at levere og etablere mest nødvendige udstyr i dit hjem.

Hvis du skal have medicinsk personale til rådighed 24 timer i døgnet, hospice pleje i et anlæg kan være et bedre valg. Bemærk, at hospice pleje på et anlæg ikke altid dækket af sygesikringen.

Det er vigtigt at kommunikere dine end-of-life beslutninger til din familie, venner og medicinsk team. Fortæl dem hvorfor du har foretaget op dit sind, og hvordan de kan hjælpe med at sikre dine ønsker bliver fulgt. Husk, at du kan ændre din mening om dine beslutninger i fremtiden, men det er altid en god idé at tænke over end-of-life spørgsmål så tidligt som muligt.