Evb2

Forståelse hoftebøjer smerter

Hoftebøjer muskler tillader dig at løfte dine knæ og bøje i taljen. Men du kan opleve hoftebøjer smerte, hvis du pludselig stamme disse muskler.

Den hoftebøjer er en gruppe af muskler, der tillader dig at løfte dine knæ og bøje i taljen. Fundet dybt i bughulen, de er nogle af de stærkeste muskler i kroppen, bemærker Stephanie E. Siegrist, MD, en ortopædisk kirurg i Rochester, NY, og talskvinde for det europæiske akademi for Ortopædiske Surgeons.

Du sætter en masse stress på din hofte flexors når du sprint eller spark. Det er derfor, atleter, især løbere fodboldspillere og martial kunstnere, er særligt tilbøjelige til at hoftebøjer skader, der resulterer i hoftebøjer smerter. Hoftebøjer smerter er normalt mærkes i den øvre lyske-regionen, hvor låret mødes bækkenet.


8 måder at leve bedre med kroniske smerter

Hoftebøjer smerte: det er alle i hofterne

For at undgå hoftebøjer smerter, bør du være mere opmærksom på disse muskler, Dr. Siegrist forklarer. Når du sidder, dine knæ er bøjet og din hofte muskler bøjet og ofte stramme op eller blive afkortet. "Fordi vi bruger så meget af vores tid i siddende stilling med hoften bøjet, den hoftebøjer har potentiale til at forkorte op. Så, når du er i et travlt, fordi du kører for at fange en bus eller et fly, eller du rejse og falde, kan musklen blive strakt. Her er denne stive, sprøde muskel, der pludselig bliver forlænget, og du kan sætte dig op for stammen eller nogle hoftebøjer smerter. "

Du kan høre en klikkende lyd, når du flytter din hofte, men lyden er ikke nødvendigvis en hoftebøjer problem. Siegrist siger klikken er generelt ikke den hoftebøjer alene og ofte kommer fra en bevægelig del, ligesom joint. "Måske er der en løs krop i det fælles eller løst brusk på kanten af ​​hofteleddet, der er mekanisk irriteret," siger hun.

For at minimere belastningen på musklerne omkring hoften og undgå hoftebøjer smerter, altid være sikker på at strække ordentligt, før du laver nogen form for motion, selv gå. Det er bedre at strække musklerne langsomt og hold stillingen i stedet haste gennem strækker for hurtigt - husk, kvalitet frem for kvantitet.

Simple hip-styrke øvelser udført på en regelmæssig basis kan hjælpe med at forhindre hoftebøjer smerter. Mange styrke øvelser siges at målrette mavemusklerne vil også bidrage til at styrke hoftebøjer muskler, så du kan undgå stramme hofte flexors.


Forstå din smerte recept

Hoftebøjer smerter: strækøvelser kan hjælpe

Her er to nemme strækøvelser, sikkert for enhver alder, fra det europæiske akademi for Orthopaedic Surgeons at hjælpe dig med at undgå hoftebøjer smerter.

  • Sid ret op i en stol, holde på siderne for at opretholde balancen, og strække ud dine ben, så det er parallelt med gulvet (det andet ben solidt plantet på gulvet). Hæv dit udvidede ben taljen højt. Sænk derefter dine ben og vende tilbage til udgangspositionen. Udfør denne øvelse omkring 15 gange, og derefter gentage med dine andre ben.
  • Mens stående, hæve en af ​​dine knæ til brystet (eller så højt som muligt), som hvis du var på vej på plads. Langsomt bringe dine ben ned og vende tilbage til udgangspositionen. Gentag denne øvelse omkring fem gange og derefter prøve det med dine andre knæet.

Du kan også reducere din risiko for hoftebøjer smerte, hvis du:

  • Undgå at sidde i lange perioder - være sikker på at komme op og strække benene hver time.
  • Altid varme op, før du træner. Hvis du varme op ved at strække, vil du være i stand til at udøve mere effektivt.
  • Hold betinget ved regelmæssigt at lave øvelser, der forbedrer muskelstyrke og fleksibilitet.

Hvis du tager dig tid til at varme op, stræk, og forblive fleksibel, bør du være i stand til at undgå hoftebøjer smerter.