Evb2

Fordelene ved en personlig træner

En personlig træner kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din motion rutine.

Hvis du har en hård tid at få motiverede i motionscenter, eller bare ikke føle, at du får nok ud af din motion rutine, overveje at ansætte en personlig træner. Mere end bare en instruktør, kan en personlig træner hjælpe dig komme med den rigtige træning plan for at opfylde dine mål. Uanset om det er at miste et par pounds, toning dine arme eller udfladning din mave til badedragt sæsonen, kan en personlig træner hjælpe dig der.

Hvordan en personlig træner kan hjælpe

Leje en personlig træner både betyder en finansiel forpligtelse og en tid engagement i din sundhed og fitness. En personlig træner kan hjælpe dig:

  • Komme i gang. En personlig træner kan vejlede dig ned stien til fitness ved at skabe en bestemt øvelse rutine for dig.
  • Lære korrekt teknik og form. Hvis du ikke laver øvelser på den rigtige måde, kan det føre til skader, der kan tilsidesætte dig. Ved at gøre dem lige, du bor sikkert og også at få det maksimale udbytte af din træning.
  • Nå dine mål. Hvis du altid har ønsket at tabe, at sidste 20 pounds, tone op din krop, eller bare være en sundere person, men du har ikke helt været i stand til at komme dertil på egen hånd, kan en personlig træner hjælpe med at holde dig på sporet.

Selv et par sessioner med en personlig træner kan være umagen værd. "Alle kan drage fordel af uddannelse og forskellige synspunkter," siger Jody Swimmer, en øvelse specialist og ejer af Fitness på Frankfort i Louisville, Kentucky

Den personlige træner: at finde den bedste træner for dig

Hvis du tror, ​​en personlig træner kan være gavnlig, holde disse ting i tankerne, når de søger efter en person, der passer til dine behov:

  • Prøv en træner. "Hvis du er medlem af et træningscenter, bede om en liste af undervisere, og spørge, hvad deres uddannelse og erfaringer er, og derefter se dem. Eller bare købe en session og få en fornemmelse for deres personlighed og færdigheder, "siger Swimmer.
  • Kig efter kvalifikationer og stil. Vil du have en personlig træner, der er uddannet og certificeret af et velrenommeret organisation, såsom European College of Sports Medicine og Det Europæiske Råd om øvelse. Beyond certificering, du ønsker at sørge for, at træneren er et godt match for dig og din træning stil.
  • Søg online. Mange organisationer, der certificerer personlige trænere har websteder, der tillader dig at søge efter en sådan træner i dit område. Dette kan være et godt sted at starte, hvis du ikke hører til en gym.
  • Spørg dig selv, hvor godt de underviser. En personlig træner bør gøre mere end bare give dig øvelser til at gøre. "Fra et en-til-en personlig træning erfaring, bør det være alt om dig, dine behov og særlige problemstillinger du beskæftiger sig med," Swimmer siger. "Dit træner bør ikke være nogen til at bare føre dig gennem øvelser, de skal undervise dig disse øvelser."

Personlig træning giver fordele, men til en pris. På toppen af ​​en gym medlemskab, kan en times personlig træning løbe fra 15€ til 75€. I gennemsnit forvente at betale omkring 40€ for en times personlig træning.

Så hvis det er prisen værd, og du finder en personlig træner, du kan lide, så prøv nogle sessioner til at begynde at få dig i form. Tag et par til at få dig i gang, og måske et par refreshers nu og da for at sikre, at du får mest muligt ud af din træning.