Evb2

Epilepsi ressource guide

Der er masser af ressourcer til rådighed til at lære mere om epilepsi, både online og på tryk.

Hvis du eller nogen du kender er blevet diagnosticeret med epilepsi, vil du uden tvivl ønsker flere detaljer om denne lidelse. Der er masser af steder at henvende sig for at information om behandlinger, kontrollerende anfald, finde specialister og støttegrupper, eller ny forskning, både online og off.

Finde en epilepsi organisation eller stiftelse

En epilepsi fundament er en nonprofit organisation dedikeret til at øge bevidstheden om epilepsi. Der er mange at vælge imellem, og de kan hver tilbyde en anden, specifikt mål eller fokus. Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig i gang.

Det epilepsi foundation
8301 Professional Place
Landover, MD 20785
(800) 332-1000

Denne gruppe, som fremmer bevidsthed og undervisning om epilepsi, tilbyder et websted med nyttige epilepsi oplysninger, herunder:

  • Hvad lidelsen er ligesom
  • Hvilke beslaglæggelse symptomer er
  • Hvad det vil sige at leve med epilepsi

Epilepsi Foundation kan hjælpe dig med at finde din lokale afdeling, så du kan blive involveret i dit eget nærmiljø. Der er også en blog, hvor du kan læse om andres erfaringer med epilepsi og skrive om din egen. Desuden tilbyder webstedet opdateringer om aktuelle forskning, og oplysninger om, hvad Epilepsi Foundation gør for at advokere for personer med epilepsi.

Den europæiske epilepsi samfund
342 North Main Street
West Hartford, CT 06117-2507
(860) 586-7505

Denne organisation blev grundlagt for at:

  • Tilskynde epilepsi uddannelse og bevidstgørelse
  • Fremme epilepsi forskning
  • Hjælpe med at helbrede, behandle og forebygge epilepsi

Foreningen rejser penge til forskning og tilbyder videreuddannelse klasser for læger at lære om epilepsi fremskridt og udviklinger. Koncernens hjemmeside tilbyder en fakta og statistik sektion, aktuelle nyheder om epilepsi og nyttige links for at finde en epilepsi specialist i dit område.

Borgere forenet til forskning i epilepsi (CURE)
730 N. Franklin St., Suite 404
Chicago, IL 60654
(312) 255-1801

CURE er en epilepsi gruppe, der fokuserer på at hæve penge til at finansiere forskning. CURE arbejder også på at øge bevidstheden om epilepsi. Sin hjemmeside tilbyder pædagogisk epilepsi information, samt en liste over fundraising-begivenheder, som den sponsorer.

Epilepsi på tryk

Uanset om du ønsker et opslagsværk at bladre gennem en guide til strategier til håndtering af epilepsi eller andres personlige konti af betingelserne, der er en bog til rådighed for dig. Den Epilepsi Foundation anbefaler følgende:

  • Epilepsi ved Orrin Devinsky, MD. En stor how-to opslagsbog for personer med epilepsi og deres familier. Find information om anfald, medicin og egenomsorg, samt oplysninger om juridiske og sociale hensyn i forbindelse med epilepsi.
  • Leve godt med epilepsi, af Robert J. Gumnit, MD. Denne bog byder på information fra mange epilepsi eksperter på levende med hjernen tilstand og giver perspektiv på de tilpasninger, der måske skal gøres for at bedre at styre epilepsi.
  • Ketogen diæt af John M. Freeman, MD, et al. En ressource, der lærer detaljerne i forvaltningen epilepsi og forebygge anfald med kost. Ketogen diæt, der fokuserer på lavere kulhydrat og højere fedtindtag, har haft stor succes med at reducere anfald hos børn med epilepsi. Denne bog bør kun anvendes efter samråd med lægen, som er med til at styre din eller dit barns epilepsi.

Alle disse bøger er tilgængelige via Epilepsi Foundation hjemmeside, og kan også på online boghandler sites eller i din lokale boghandel eller biblioteket.