Evb2

En guide til naturlige hudplejeprodukter

Selvom du måske tror, ​​du foretrækker naturlig hudpleje, kan nogle naturlige ingredienser ikke fungerer bedst på din hud. Hvad skal drive dit køb af hudplejeprodukter er, hvor godt de virker på din hudtype.

I dagens verden af øko-bevidste levende, er at være god for miljøet høj prioritet, uanset om du køber pærer eller en creme til tør hud og rynker. Og kosmetik virksomheder drage fordel af det ved at tilbyde naturlige hudplejeprodukter med ingredienser, der er udråbt som værende bedre for din hud og miljøvenlige.

"Naturlig hudpleje er mere af en markedsføringstilladelse udtryk end et videnskabeligt," siger Dee Anna Glaser, MD, en hudlæge og professor i dermatologi ved St. Louis University og formand for Cosmetic Surgery Foundation.


Relateret: 10 fødevarer til sundere hud

"Produkter, der har botaniske ingredienser, der kommer fra planter eller natur - tror honning eller bivoks - tendens til at blive mærket som naturlige,« siger Dr. Glaser. De kan eller ikke kan have de samme ingredienser, som andre produkter gør. Og du kan finde dem overalt, fra købmænd til stormagasin makeup tællere til butikker, og selv i dermatologer 'og plastikkirurger kontorer. Faktisk er såkaldte naturlige hudplejeprodukter så allestedsnærværende, at det er svært at sige, om de er bedre for dig end andre produkter.

"'Naturlig' virkelig ikke fortælle dig noget," Glaser siger. "Det er en måde at markedsføre [et produkt] for at få dig til at føle sig godt om dens brug, når folk forsøger at være grøn og tænke miljømæssigt."

I nogle tilfælde kan naturlige hudplejeprodukter være vejen at gå, men ikke altid. "Poison Ivy er naturligt, men det betyder ikke, du ønsker at gnide den mod din hud," Glaser siger.

Fordelene ved naturlige hudplejeprodukter

Der er nogle ingredienser i naturlige produkter, der er beroligende og beroligende på huden, selvom din hud er følsom. Glaser bemærker fordelene ved disse ingredienser:

  • Soja. Produkter, der indeholder soja kan lindre huden, mens fading mørke misfarvninger.
  • Matrem. Denne urt kan berolige irriteret, tør hud, der er tilbøjelige til eksem.
  • Antioxidanter. Vitamin C og E har reelle fordele for huden. De bekæmper for frie radikaler, som skader celle DNA, der fører til rynker og aldring af huden. Desværre har mange over-the-counter-produkter ikke har en høj nok koncentration af antioxidanter for dem at være effektiv. Men du kan købe produkter såsom CE Ferulic (som indeholder vitamin C og E) og Revaléskin (fremstillet af Coffeeberry ekstrakt) fra en hudlæge eller en plastikkirurg, Glazer siger.

Naturlig hudpleje bekymringer

Sommetider naturlige hudplejeprodukter er ikke det bedste valg, når du er ude efter en fugtighedscreme til tør hud eller en creme til at behandle dine rynker, Glaser siger. Blandt ulemperne er:

  • Følsom hud irritation. Din hudtype skal diktere den type produkter, du kan bruge, Glaser siger. Nogen med rosacea eller følsom hud - og omkring halvdelen af ​​alle kvinder mener, at de har følsom hud - kan blive irriteret af alpha hydroxy syre og glykolsyre, som er naturlige ingredienser.
  • Allergisk reaktion. Allergener i naturlige hudplejeprodukter kan give problemer for nogle mennesker.
  • Udbrud. Nogen der er akne kan ikke være i stand til at tolerere naturlige cremer, der indeholder olier, fordi de kan tilstoppe porerne og føre til udbrud.
  • Høje omkostninger. Du kan finde dyre traditionelle og naturlige hudplejeprodukter, men generelt en tendens naturlige hudplejeprodukter til at være lidt dyrere. En olie-fri traditionelle ansigt sæbe er omkring 5€ for 5,5 ounce, mens en naturlig sæbe, der indeholder bark, kamille, rosmarin, og echinacea koster omkring 10€ for 6 ounce på apotek.

Relateret: celebs med hudproblemer

Hvad skal du se efter i naturlige hudplejeprodukter

Nøglen til at vælge naturlige hudplejeprodukter er at vælge klogt. Når du er shopping for hudpleje og du overvejer naturlige produkter, holde disse ting i tankerne:

  • Jo færre ingredienser, jo bedre. Når du køber nogen form for hudpleje produkt, herunder naturlige produkter, kigge efter en med få ingredienser, Glaser siger. Naturlige hudplejeprodukter tendens til at have ekstra ingredienser føjet til dem, men jo mere der er i det, jo mere sandsynligt er det, at forårsage irritation eller en allergisk reaktion, siger hun.
  • Store brands tendens til at være bedre. Store virksomheder som Neutrogena, Dove, Olie Olay, Aveeno, Cetaphil, og andre teste deres produkter, før du lægger dem ud på markedet, så de er næppe vil forårsage hudproblemer, noter Glaser.
  • Prøv retinol eller retinoider. Retinol, der sælges i håndkøb i forskellige produkter, og retinoider, som er tilgængelige ved recept som tretinoin (Vesanoid) samt Tazaroten (Avage, Tazorac), er derivater af vitamin A, som hjælper med at reducere rynker. De er naturlige produkter, der virkelig virker, Glaser siger.

Den nederste linje er, at du bør vælge produkter, der virker for din hud, giver dig resultater, og har fornemmelsen og duft, som du nyder.

Det er et spørgsmål om trial and error, siger Glaser "En del af udfordringen er at finde ingredienser, der arbejder for dig."