Evb2

Egenomsorg for en vaginal infektion

Hvordan kan du vide, hvornår det er okay at købe en over-the-counter behandling for gær infektion symptomer uden at konsultere en læge?

Hvis du oplever en gær infektion, er du ikke alene - 75 procent af alle kvinder vil have mindst én vaginal infektion forårsaget af gær. Og hvis det ikke er første gang, du har haft en, du er blandt de 50 procent af kvinder, der vil have mere end én vaginal gær infektion i løbet af deres levetid.

Da denne type af vaginal infektion er sådan et fælles problem for kvinder, mange over-the-counter (OTC) behandlinger er til rådighed - gå ind i ethvert apotek, og du er forpligtet til at se kasser med gær infektion behandlinger, der kan hjælpe dig med at slippe af med disse ubehagelige symptomer.

Gær infektion symptomer: når at konsultere din læge

Men før du styrter til din lokale apotek, så spørg dig selv, er det sikkert at behandle din gær infektion symptomer uden først at se en læge?

Selv hvis du tror, ​​din vaginal infektion er forårsaget af gær, gær infektion symptomer - vaginal kløe, svie, rødme, irritation, og decharge - er meget lig dem af mange typer af andre vaginale infektioner.

Mens OTC medicin sikkert have gjort det lettere for kvinder at få behandling, forskning tyder på, at op til to tredjedele af kvinder, der bruger disse produkter faktisk ikke har gær infektioner på alle.

Hvis dette er dit første vaginal infektion, bør du ses af en læge for at være sikker på, at gær er virkelig kilden til dit problem.

Hvis du har tilbagevendende gær infektioner, bør du diskutere OTC muligheder til rådighed for dig med din læge - du måske har brug for stærkere medicin.

Hvis du er gravid, skal du kontakte din læge, før du bruger nogen form for medicin. Din ob-GYN kan ordinere en sikrere eller bedre behandling alternativ for dig.

Endelig, hvis du har kronisk gær infektioner, hvilket betyder mere end tre et år, selv-behandling er nok ikke en god idé. Din læge ønsker måske at udføre test for at se, om der andre sundhedsmæssige problemer kan være årsag dig til at udvikle disse infektioner så ofte.

Gær infektion symptomer: farerne ved selv-behandling

Faren for at behandle en vaginal infektion derhjemme er, at du ikke kan vide med sikkerhed, hvis dine symptomer er forårsaget af gær eller bakterier. Hvis du oplever en bakteriel infektion, mishandler det med en anti-svampe medicin gør bakterierne endnu mere tid til at vokse.

Desuden kan ikke alle anti-svampe behandlinger behandle alle gær infektioner. Ved at bruge en uhensigtsmæssig creme eller behandling, kan du være opmuntrende, at gæren blive resistente over for fælles medicin. »Hvis en over-the-counter behandling anvendes, men symptomerne bliver ikke bedre i 48 til 72 timer, eller bliver værre, bør en kvinde se sin læge," siger Rosanna Gray-Swain, MD, en bord-certificeret fødselslæge-gynækolog i St. Louis, Mo "Der er sjældne former for gær, der ikke kan behandles med traditionelle over-the-counter behandlinger og kræver mere omfattende, skræddersyet behandling i forbindelse med en læge."

Andet muligt scenarie er, at infektionen rent faktisk kunne være en seksuelt overført sygdom - hvis du antager din ubehag og symptomer skyldes simpelthen til en gær infektion, kan du ende med at ignorere en potentielt alvorlig sundhedstrussel.

Ved at konsultere en læge, før du starter nogen behandling for en vaginal infektion, du dækker alle dine baser. Hvis du beslutter at behandle sig selv, skal du sørge for nøje at overvåge din gær infektion symptomer, og kontakt din læge, hvis de ikke rydde op hurtigt.