Evb2

Din guide til inkontinens undertøj

Mere inkontinens undertøj produkter er tilgængelige end nogensinde før, og de arbejder langt bedre end de plejede. Hvilken er bedst for dig?

Folk, der har moderat til svær urin tab som følge af urininkontinens, eller som har mistet kontrollen over deres blærer helt, har adgang til en bred vifte af inkontinens undertøj produkter, de kan stole på at hjælpe med at opretholde deres værdighed og beskytte deres tøj og møbler.

Desværre, inkontinens undertøj kommer med en vis stigmatisering knyttet til den. Folk ønsker ikke at andre skal vide, at de lider et tab af blærekontrol. Så de forsøger at skjule deres problem ved at købe kvinders hygiejnebind eller jury-rigging deres egne hjemmelavede former for beskyttelse af toiletpapir eller papirhåndklæder.

Hvis du kan komme forbi, at stigmatisering, men vil du opdage, at nye typer af inkontinens undertøj virker bedre end nogensinde at fange urin og holde det fra at tøjet eller forårsager dig personlig forlegenhed. De varierer i størrelse og form til at passe alle kropstyper, og også er specielt designet reducere sandsynligheden for hududslæt eller irritation, og om dagen og om natten brug.

Typer af inkontinens undertøj
Inkontinens undertøj er designet til at passe samt regelmæssig undertøj. De absorberende puder inde i dem er store og tykke til at absorbere store mængder af urin, og en vandtæt bagside og elastik ben samler sørge for, at ingen urin siver ud. Alle er designet til at holde omkring en kop lækket urin.

De tilgængelige indstillinger omfatter:

 • No-bælte engangs undertøj. Disse ligner tykkere inkontinens pads med Hofteselerne knyttet til støtte. Disse kan bæres inde regelmæssig undertøj.
 • Belted engangs inkontinens undertøj. Ligner normalt undertøj, disse slip på og passe stramt som normalt undertøj, men funktion tilføjet sugeevne beskyttelse.
 • Genanvendelig inkontinens undertøj. Disse nyere produkter også ligner normalt undertøj, men kan vaskes og genbruges. Skridtet er fremstillet af absorberende stof designet til hurtigt at trække fugt væk fra huden, mens den udvendige er vandtæt.
 • Genanvendelig undertøj / engangs pad. En kombination produkt, der kan spare penge, det undertøj indebærer en vaskbar kort, hvor et absorberende pude er indsat.

Husk på, at de fleste engangsprodukter ikke er beregnet til at blive skyllet ud i toilettet. De er heller ikke genbruges.

Hvordan vælger inkontinens undertøj
Når du vælger hvilken type inkontinens undertøj er det rigtige for dig, overveje følgende faktorer:

 • Mængden af ​​sugeevne, du behøver.
 • Hvor godt de passer under dit tøj.
 • Hvordan komfortable de er imod din krop.
 • Hvor let det er at ændre.
 • Mængden af lugt forebyggelse, de leverer.
 • Uanset om de larmer under dit tøj, som du gå.
 • Hvor meget de koster.
 • Hvor findes produktet, hvis du har brug udskiftning puder.

Du kan købe absorberende produkter og inkontinens undertøj fra en række kilder. Dagligvarebutikker og købmænd bære dem, samt discount kæde stormagasiner.. De er også tilgængelige via en række webbaserede købmænd, ofte på en betydelig rabat - og uden mulig forlegenhed for at købe dem i person.