Evb2

Din guide til genbrug

Ved ikke, hvad du kan genbruge, og hvad du ikke kan? denne guide vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilke produkter kan genbruges, og hvor man kan finde genbrugsstationer.

Måske du kaste din aluminium soda dåser til genbrug sektionen af ​​offentlige skraldespande, og tror, ​​at tæller som grøn stue. Men hvis du virkelig ønsker at gøre en indsats for at genbruge derhjemme, men kan bare ikke holde lige alle de regler om, hvad at genbruge og hvordan man forbereder til genbrug, kan disse enkle retningslinjer hjælpe.

Hvad går i genanvendelse bin og hvad der ikke

Du kan genbruge mere end du tror, ​​og jo mere du genbruge, bliver mindre affald dumpet i vores lossepladser. Her er en liste over nogle fælles husholdningsartikler, der generelt genbruges, og nogle elementer, der normalt ikke er:

 • Ja: Aviser, blade, telefonbøger og kataloger
  No: Indbundet bøger
 • Ja: Pap materiale, herunder emballage til fødevarer
  No: pizzaæsker (selvom nogle by genanvendelse programmer tillader pizzaæsker og lignende pap mad containere til at blive sat ind med værftet affald til genanvendelse)
 • Ja: Plastik sodavandsflasker, juice flasker og mælk kander
  No: Plastic wrap eller plastik poser bruges til at pakke frosne eller skåret friske fødevarer
 • Ja: aluminiumsdåser (sodavand, øl og lignende) og stål eller tin dåser
  No: Aluminiumsfolie
 • Ja: Glas flasker, glas, og kander
  No: Keramiske eller porcelæn poster, elpærer, eller glas fra køretøjer
 • Ja: Papir "dåser" (rør, der holder pulveriserede drikke blandinger, nogle chips eller kiks dej) og bærbare og edb papir
  No: Papir servietter, håndklæder, eller plader

Forberedelse til genvinding

Det tager en lille smule arbejde for at forberede elementer til genbrug, de fleste af dem kan ikke bare blive kastet i skraldespanden. Men indsatsen er værd at miljøfordelene. Her er nogle retningslinjer:

 • Squash eller knuse genstande som plastflasker, kartoner, og kander og aluminiumsdåser til at gøre mere plads i din papirkurven.
 • Sørg for at du grundigt skylle alle flasker og dåser.
 • Fjern altid låg fra flasker og krukker - dem kan normalt ikke genanvendes.
 • Læg papir poster og andre ting, der kan blæse væk i bunden af ​​din genanvendelse bin eller se om skrald og genbrug pick-up tjeneste i dit område gør, at elementer, der skal fastsættes i en papirspose.
 • Fjern alt metal fælge eller dele fra alle materialer, du genbrug.
 • Sørg ingen mad eller klistret væske sidder fast på nogen af ​​dine genanvendeligt.

Bemærk, at plastic dagligvarer og renseri poser skal være adskilt fra hård plast og kan være nødvendigt at blive genanvendt på et bestemt detailbutik. For detaljer, gå til " Sortering gennem genanvendelse af plast. "

Finde genvindingsfaciliteter

Når det kommer til genanvendelse, har du muligheder. Tjek hvad der er tilgængeligt i dit område, og hvad der er mest praktisk for dig. Du kan ofte genbruge gennem én eller flere af følgende metoder:

 • Curbside afhentning på dit hjem.
 • Drop-off genbrugscentre rundt i byen, hvor du sætter i dine genanvendeligt.
 • Depositum og tilbagebetaling programmer, hvor du køber genanvendelige elementer til en pris, der omfatter en indbetaling, så depositum tilbagebetales, når du returnere dem til genbrug. Glas sodavand, øl og mælk flasker falder ind under denne kategori i mange steder.
 • Centre, der køber tilbage genanvendelige elementer til genbrug.

For at finde ud af, hvad der er til rådighed, hvor du bor, ramte telefonbogen eller internettet. Du kan også ringe til din lokale affaldsselskab for at finde ud af, om de tilbyder curbside genbrug. Det er den nemmeste løsning for mange mennesker, men sørg for at gøre dig bekendt med de regler og restriktioner på genanvendelige elementer og forbereder til genbrug - det kan variere fra selskab.

Din lokale offentlige arbejder afdelingen kan også hjælpe dig med at finde ud af om alle tilgængelige lokale programmer. Og husk at spørge om særlige genbrugsstationer for andre typer af emner: Selvom du ikke kan slippe et bilbatteri eller gamle computer ind i din genanvendelse bin, det betyder ikke, at de ikke kan genanvendes. Du kan være i stand til at finde en lokal elektronik genbrug center eller deltage i en farlig affaldsindsamling dag i din by. Med lidt benarbejde, vil din liste over genanvendelsesmuligheder virkelig begynde at vokse.