Evb2

Diabetes ledelse - opholder kurset

Over 20 millioner europæere - syv procent af den amerikanske befolkning - har diabetes, og problemet er stigende. Den gode nyhed er, at en person med diabetes kan nyde et fuldt og sundt liv, hvis sygdommen er forvaltes ordentligt. Hvis du er omsorgen for en person med diabetes, men du kan føle det som om det er et fuldtidsjob, mellem det daglige blodsukker overvågning, støtte til livsstilsændringer, og omhyggelig kalibrering af lægemidler. Oven i dette, kan du føler modstand fra din elskede om at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at håndtere sygdommen. Mens din elskede kan have problemer opfylder hans eller hendes medicin, og holde sig til nye livsstilsændringer, kan du hjælpe med at sikre, at betingelsen forbliver kontrolleres ved opholder vagt.

Næsten alle diabetes-relaterede komplikationer, såsom nyresvigt, blindhed, skader på hjertet, og mere, resultatet af organer og væv bliver udsat for høje niveauer af sukker i blodet over en årrække. At finde den rigtige behandling kan hjælpe din elskede man holde hans eller hendes blodsukker lavt nok til at forhindre eller forsinke komplikationer på lang sigt.

"Det er nu veldokumenteret fra videnskabelige undersøgelser, at diabetes kontrol spørgsmål, og at en bedre blodsukkerregulering end år og årtier er forbundet med en reduceret risiko for komplikationer, der påvirker øjne, nyrer, nerver, og hjerte og blodkar," siger William H. Herman, MD, MPH, direktør for Michigan diabetes forskning og uddannelse center ved University of Michigan.

Den gode nyhed, tilføjer han, er, at næsten alle mennesker, der har diabetes bør være i stand til at finde en behandling, der virker for dem, givet alle de tilgængelige valgmuligheder. Der er en vifte af medicin til at vælge fra, i form af piller, inhalation, og injiceret insulin - eller en kombination af disse. De kraftfulde værktøjer i sund kost og regelmæssig motion kan også hjælpe, og nogle gange de kan reducere eller helt fjerne afhængigheden af ​​medicin.

Mere end halvdelen af voksne med diabetes tage piller eller andre orale lægemidler til behandling af deres sygdom, i henhold til National Institute of diabetes og Digestive og nyresygdomme. En anden 12 procent tager piller og injicere insulin, 16 procent tage insulin alene, og 15 procent bruger ikke nogen medicin overhovedet - enten fordi kost og motion arbejde godt for dem, eller måske fordi de ikke har adgang til god diabetesbehandling og medicinering.

Uanset hvilken metode din elskede man vælger, er det afgørende at holde sig på sporet med forvaltningsplanen. For en omsorgsperson, at forstå vigtigheden af vægtkontrol, kan kost, motion, regelmæssig overvågning og medicinering hjælpe dig - og den person, du omsorg for - holde kursen.