Evb2

Coping med angst

Beating depression og tager medicin

Nogle gange, slå depression virker som en umulig bedrift. Det kræver hårdt arbejde, en stærk støtte system, liv ændringer, og i mange tilfælde medicin. Selv om det kan hjælpe, medicin er ikke en kur. De fleste behandlingsforløb omfatte medicin, adfærdsterapi og en stor dosis af motivation. Medicin vil ikke hjælpe dig med at træffe det første skridt til nyttiggørelse, men det kan gøre det første skridt lettere.

Mange mennesker føler sig svage, hvis de ikke kan håndtere deres depression på egen hånd. Hvis du er en af ​​dem, stop. Jeg plejede at hade at bede om hjælp og tage medicin, jeg lærte på den hårde måde, at depression ikke kan behandles gennem Alene kraft og viljestyrke. Du er nødt til at udvikle et behandlingsforløb med hjælp fra din læge - det betyder forskellige ting for alle. Nogle mennesker kan få lindring gennem nogle livsstilsændringer, men de fleste har brug for at vedtage en behandlingsforløb, der omfatter medicin.

For mig var medicin nøglen til at få mit liv tilbage. Efter at have boet med svær depression til det bedre del af 17 år, indså jeg, at jeg havde brug for at tage min medicin som foreskrevet. Der var ingen anden vej for mig, og det samme kan være tilfældet for dig.

Ikke alle medikamenter arbejde for alle, og den første medicin, du tager måske ikke være præcis, hvad du har brug for at slå depression. Nogle mennesker forsøger to eller tre lægemidler før at finde hvad der virker for dem. Det kan tage op til seks måneder at bosætte sig i et behandlingsforløb, fordi de fleste læger vil have dig til at prøve en medicin i to måneder før du skifter det til noget andet.

Hver medicin har bivirkninger - nogle er mere generende end andre. Forvent bivirkninger, og forskning alle de muligheder, så du ved, hvordan man håndterer dem, når de opstår. Hvis en bivirkning generer dig nok til at gøre du ikke ønsker at tage din medicin, så tal med din læge. Skifte medicin kan hjælpe. Læs mere »

Agorafobi definition: definitionen af ​​frygt

Fagligt set agorafobi er frygten for åbne eller offentlige rum. Men denne agorafobi definition gør lidt for at beskrive de fysiske symptomer på sygdommen eller lammende frygt forbundet med det. Folk, der har lidelsen, inklusive mig selv, finder det ofte umuligt at gå ud i offentligheden. I alvorlige tilfælde, finder nogle det umuligt at forlade deres hjem i længere tid. Værre endnu, kan lidelsen barrikadere patient i en endnu mindre plads, ligesom et soveværelse eller stue.

Først, lad os tale om frygt. Ordet "frygt" falder utrolig kort at beskrive de følelser der er forbundet med agorafobi. Jeg er bange for, at min bil vil bryde ned, når jeg brød, eller at mine børn ikke vil lykkes i livet. Det er frygt. Den alvorlige smerter i brystet, hjertebanken, fysisk svaghed, åndenød, racing hjertefrekvens og kvalme forbundet med at gå ud i offentligheden er ikke frygt. Det er rigtig, det er fysisk, og det er svært at bekæmpe med viljestyrke alene.

Frygten kommer i, når du bliver bange for de fysiske symptomer og begynde at undgå offentlige steder. Dermed grunden ordet frygt anvendes i agorafobi definition. Når du oplever en panik angreb i en bestemt situation, er du mere tilbøjelige til at have en anden panik angreb, hvis du gentager situationen. Så det er nemt at lade frygten tage over.

For eksempel undgik jeg biografer i 10 år. Når lysene sænket, følte jeg altid lukket og klaustrofobisk. Jeg ville have en intens panikanfald og hoved for bilen inden for 30 minutter. Jo mere jeg gik, jo hurtigere panikanfald kom. Snart begyndte jeg at have panikanfald fra bare at gå ind i en biograf. Det var ikke længe, ​​før jeg holdt op med at gå helt.

Dette er, hvordan agorafobi virker. Det starter i det små og vokser, efterhånden som flere og flere steder begynder at udløse symptomer. Det tog år for mig at forstå, hvad der skete med mig, og at lære om agorafobi og dets definition. Læs mere »