Evb2

Bikini wax overlevelse tips

Going for en bikini wax absolut ikke betegnes som en afslappende tur til spa. Få svar på dine spørgsmål om styring af voksning smerter og andre aspekter af bikini wax procedure.

Forberedelse til din første bikini wax - især take-it-all-off brasiliansk bikini wax - kan være en smule nervepirrende. Du har sikkert spørgsmål om proceduren blandet med bekymringer om voksning smerter.

Men andre har gået før dig, og levede for at fortælle om det. Selv en brasiliansk bikini wax, hvor håret er helt fjernet fra dine intime områder, tager mindre end en time at gennemføre, afhængigt af din reaktion på processen, og effektiviteten af ​​din waxer.

Bikini voks kan udføres på et spa eller salon. I modsætning til andre kropsbehåring voksning, er en bikini wax svært at gøre selv. Denne procedure er ofte udført af kosmetologer uddannet i hår og hudpleje.

Det første skridt er at beslutte, hvor meget hår, du ønsker fjernet. Omkostningerne, længde og smerte af proceduren stole på, at beslutningen, så vær sikker på at du og din waxer er enige. Dine muligheder er:

 • Traditionel bikini wax. Kun håret uden for bikini dækningsområde vil blive fjernet.
 • Udvidet bikini wax. Hår fjernes op til to inches inde i bikinilinjen.
 • Delvis brasiliansk bikini wax. Hår fjernes i lysken, balder og på skamlæber (læberne af vagina), hvilket efterlader en tynd stribe af hår opad mod din navle. Du har nogle kreative licens med udformningen af ​​denne stribe af hår.
 • Fuld brasiliansk voks. Alt hår er fjernet fra lysken, skamlæber og balder.

Hvis der er nogen omstrejfende hår efter bikini wax, vil din waxer sandsynligvis plukke dem.

Almindelige bekymringer bikini wax

Det hjælper til at blive uddannet om bikini wax rutine og risiciene i forvejen:

 • Processen. Du vil blive bedt om at fjerne alt tøj under din talje. Dit waxer kan give dig en lille midlertidig rem til at bære. Du vil ligge ned. Hvis dit kønsbehåring er lang, kan din waxer først trimme det med en saks. Din waxer vil så bruge en pind eller spatel til at anvende varm voks til din kønsbehåring i lapper, og derefter bruge en ren klud til at skrælle voks og hår fra huden.
 • Smerten. "Voks er en temmelig aggressiv teknik. Jeg tror ikke, der er nogen form for bedøvelse eller smertestillende de kan give dig til at mindske smerten, "siger hudlæge Clay J. Cockerell, MD, medicinsk direktør for Dermpath Diagnostics i Dallas, Texas. Her er måder at håndtere bikini voksning smerter:
  • Over-the-counter (OTC) smertestillende medicin. Du kan tage en standard dosis af OTC smertestillende før din udnævnelse til kedelig smerte.
  • Cremer. Spørg din æstetiker om hun kan anbefale nogen bedøvende cremer eller fugtighedscreme, der kan gøre din voksning oplevelse mindre smertefuldt. Disse kan være nødvendigt at anvende op til en time forinden.
  • Tid det. Planlæg din voks, så det sker vel før eller godt efter din menstruation. Dagene omkring menstruationen kommer med en øget følsomhed over for smerte.
  • Træk vejret og slappe af. Smerten og oplevelsen er kun midlertidig. Spænde op gør det værre.
 • Indgroede hår. Nogle kvinder kan opleve indgroede hår som deres hår vokser igen Du kan reducere denne risiko ved forsigtigt exfoliating og fugtgivende på huden.
 • Blødning. Der er en lille risiko for blødning, men hvis du gør bløder det er sandsynligt, at kun et lille beløb.
 • Allergiske reaktioner. De fleste kvinder vil ikke have en allergisk reaktion. Din hud vil sandsynligvis være følsomme efter voksning er færdig, og din waxer kan anvende en kølende fugtighedscreme til at lette den umiddelbare irritation. Hvis kløe, tørhed eller rødme varer mere end en dag eller deromkring, og ikke kan lettes ved fugtgivende, kan du blive nødt til at konsultere en hudlæge.

En bikini wax advarsel

I det hele taget er at få en bikini wax normalt sikkert, selv om det er smertefuldt. Men nogle gange over-voksning kan føre til sekundære bakterielle infektioner, siger Dr. Cockerell. "Den del af din krop har fået et andet sæt af bakterier, der leveres af olie kirtler og svedkirtler, og når du trækker det hår ud, det ændrer den naturlige flora. Vi har set folk får svær sekundær bakteriel infektion og indgroede hår. "

Eventuelle tegn på infektion bør bringes opmærksom på din læge. Heriblandt:

 • Rødme
 • Hævelse
 • Pus
 • Hud, der er varmt at røre

Du behøver ikke at undgå bikini voks, men du bør udvise forsigtighed. Du ønsker ikke at vokse mere end en gang om måneden, forudsat at dit hår er re-vokset nok, omkring en kvart tomme, for voksning for at arbejde effektivt.

Hvis du stadig er nervøs, kan du ønsker at starte langsomt, med minimal hårfjerning, og arbejde dig op til dit fulde hårfjerning mål.