Evb2

Betydningen af ​​følelsesmæssige sundhed under hjerte-Rehab

Gendannelse fra et hjerteproblem betyder ikke blot at komme tilbage din fysiske styrke, men også at få tilbage din følelsesmæssige og mentale velbefindende. Har en positiv outlook under din opsving og rehabilitering er nødvendig for at hjælpe dig med at genoprette fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Husk, at du kommer til at begynde at føle bedre meget snart. Du arbejder for at komme tilbage til dit normale liv.

Vil jeg føler deprimeret?

Næsten alle mennesker bedring eller rehabilitering fra en kardiel hændelse oplever en form for stress, depression, hjælpeløshed eller social isolation. Du skal være opmærksom på, at disse følelser er fælles for mennesker, der har hjerteproblemer. Ofte både dig og din familie og venner kæmper med tanken om at have et hjerte problem, og de nødvendige ændringer, skal du gøre i din livsstil for at forebygge fremtidige hjertetilfælde.

Den træthed og smerter, du måske oplever, kan gøre dig deprimeret. Du kan:

  • Har humørsvingninger.
  • Cry nemt.
  • Føl bange eller nervøse.
  • Få frustreret.
  • Være irritabel.
  • Ikke være i stand til at koncentrere sig.
  • Har "gode dage" og "dårlige dage".
  • Lose appetit.
  • Sove for meget eller ikke nok.

Hvad kan jeg gøre for at føle sig bedre mentalt og undgå depression?

Det kan være vigtigt at holde din familie og venner omkring dig i løbet af din opsving. De kan gå på vandreture med dig eller bare sidde og chat. Du bør fortsætte med at være kærlig med din familie og venner. Hengiven gestus kan forbedre dit humør og at du føler dig mindre ensom.

Både du og dine kære skal identificere negative følelser og aktivt finde måder at håndtere dem. Succesfuld håndtere negative følelser har vist sig at have en hjælpsom effekt på din outlook, fremtidige risici, og de ændringer, du har brug for at gøre i din livsstil.

Et omfattende hjerte-Rehab program vil sandsynligvis omfatte en form for psykologisk vurdering for at hjælpe med at bestemme din aktuelle psykologiske status og identificere områder, der skal løses. Et program kan tilbyde støtte og uddannelse til at reducere de normale belastninger forbundet med en kardiel hændelse og hospitalsindlæggelse.

Enkle teknikker som dyb vejrtrækning kan hjælpe dig slappe af og få kontrol over din situation. I nogle tilfælde kan medicin, psykoterapi eller åndelig rådgivning hjælper dig med at håndtere din mentale tilstand.

Hvis du er deprimeret, men aktive i forbindelse med disse følelser, vil du sandsynligvis ikke fortsætte med at føle sig deprimeret efter at du er fuldt tilbagebetalt.