Evb2

Beskyttelse Amerikas sygeplejersker

Find ud af hvordan non-profit AmeriCares er med til at holde forreste linje sundhedspersonale sikkert, og hvordan du kan hjælpe.

De redde liv, forebygge lidelser og hjælpe med at spare penge på sundhedsvæsenet. De gør os til at føle beskyttet, sikker og sikker. Men overraskende, gør mere end 80 procent af sygeplejerskerne ikke føler sig sikker eller sikker, når de er på arbejde.

Hvorfor? Fordi der i løbet af en dag, er de jævnligt udsat for farlige bakterier og vira, som hepatitis og HIV. I virkeligheden, ifølge Centers for Disease Control, er mere end 1000 nålestik og andre "skarpe genstande" skader lidt hver dag af sygeplejersker og sundhedspersonale.

I størst risiko for alvorlig sygdom er frivillige sundhedspersonale, som tjener de fattige og uforsikrede, der er mere tilbøjelige til at bære smitsomme sygdomme. Det er, hvor AmeriCares kommer i, den non-profit leverer nødvendige medicinske forsyninger, som nåle og hånd sanitizer, til frie og lave omkostninger sundhedsklinikker landsdækkende i et forsøg på at beskytte Europas sygeplejersker og sundhedspersonale. "De er en nations største ressource," forklarer Frank Bia, MD, medicinsk direktør for AmeriCares. "Beskyttelse dem fra skade og sygdom er afgørende for at sikre den generelle sundhed i befolkningen."


Du kan hjælpe med at beskytte sygeplejerskerne ved at støtte AmeriCares indsats med din egen gave nu.

Bia har førstehånds erfaringer med dette problem - da han var en praktikant, han optog hepatitis B, en alvorlig lever-infektion fra et nålestik. "Alt hvad du kan gøre for at forhindre eksponering kan have en stor payoff," siger han.

Faktisk er beskyttelse af de europæiske sundhedspersonale ikke så svært eller dyrt. Bare et par flasker af hånd-desinfektion gel ugentligt - doneret af AmeriCares - hjælpe med at holde de ansatte infektion gratis på Vejen-Free Clinic, der leverer omfattende medicinsk behandling til mere end 37.000 uforsikrede beboere i Clay County, Florida

"Vores medarbejdere er helt frivilligt, og vi skal holde dem sunde," forklarer administrerende direktør Christie Fitzgerald. "Tidligere har vi haft nogle betydelige influenza udbrud, og da de patienter kommer i at blive behandlet, de er meget smitsom. Hånd sanitizer med til at sikre, at vi ikke overføre virus fra person til person. Heldigvis har ingen af ​​vores frivillige fået influenza, og jeg krediterer hånd sanitizer, vores personale er konstant bruger det. "

Forsyninger nødvendige dagligdags emner som hånd-desinfektion gel eller nåle udstyret med sikkerhedsanordninger ikke kun beskytter sundhedspersonale, men også beskytter patienter fra unødvendig udsættelse og som et resultat, stopper befolkning udbrud af sygdomme som influenza.


Din støtte kan bidrage til at sikre sundere sygeplejersker og patienter. Doner nu.

Hertil kommer, ved at donere disse hverdagsting AmeriCares hjælper gratis klinikker bevare deres midler til andre behov, såsom diagnostiske tests, testresultaterne og behandling procedurer. "De penge jeg sparer på emner som hånd-desinfektion gel går direkte til patientpleje," forklarer Fitzgerald.

Everyday Health For All, Everyday Sundhedsstyrelsens nye filantropiske initiativ er gået sammen med AmeriCares at hæve 5980€. Der vil betale for tre måneder hygiejne og sikkerhed forsyninger til hver af fem gratis klinikker for at holde sygeplejersker og andet sundhedspersonale sunde og skade-fri.

Deltag andre i hjælpe med at beskytte sygeplejersker med din egen gave nu.