Evb2

Beskyt dit kæledyr fra udendørs skadedyr

Tage dit kæledyr med på din families camping eller vandretur? En kort tur til dyrlægen kan sikre en tur fri for at bekymre sig om PET sundhed - og fuld af store udendørs eventyr for dig og din hund.

Hvis du tænker på at ramme sporet med dit kæledyr, lægge et besøg hos din dyrlæge kontor på din to-do liste. En kort konsultation kan hjælpe dig med at prioritere de forebyggende skridt, der er nødvendige for at beskytte din hunds sundhed og sikre en ubekymret eventyr.

Fordi før du tager din hund i den store udendørs, vil du ønsker at tage skridt til at beskytte mod:

  • Lopper. Chancerne er dit kæledyr bruger allerede månedlige loppe forebyggelse. Hvis ikke, starte med det samme.
  • Flåter. "Flåter er langt den største bekymring," bemærker Daniel O. Morris, DVM, chef for sektionen for dermatologi og allergi i afdelingen af kliniske studier ved School of Veterinary Medicine ved University of Pennsylvania i Philadelphia, Pa Dette er fordi flåter kan give en række sygdomme til kæledyr og ejere af kæledyr.
  • Fnat. Denne intense, kløende udslæt er forårsaget af mider, der ofte bæres af ræve i naturen.

"Skovområder og eng områder er både gode steder for flåter og fnat. Lopper er virkelig noget mere af en urban problem, "siger Dr. Morris.

Du bør tjekke produktbeskrivelsen på din loppe forebyggende for at finde ud af, om det forhindrer også flåter eller fnat. Men vil du have svært ved at finde et produkt, der forhindrer alle tre på samme tid, hvilket er grunden til en tur til dyrlægen er i orden, siger Morris.

Hvad de kan forvente under en pre-trip dyrlæge besøg

Her er nogle af de spørgsmål, du kan forvente at diskutere med din dyrlæge:

  • Forebyggende produkter. Din dyrlæge vil anbefale det rigtige produkt til forebyggelse af flåter og fnat, under hensyntagen til din hunds aktivitetsniveau, og hvor du planlægger at rejse. Hvis dit kæledyr er tilbøjelige til at være svømning på turen, finde ud af, om du har brug for at genanvende produktet, og hvis ja, hvad dosis er passende.
  • Tidlig ansøgning. Fleste produkter påføres en plet mellem skulderbladene, og spredes derfra, tage et par dage til at arbejde, så det er en god ide at anvende dem godt før du pakker bilen og ramte vejen.
  • Samlet kæledyr sundhed. Kæledyr, ligesom mennesker, kan ikke springe lige fra en stillesiddende livsstil til et maratonløb. Spørg din dyrlæge om dit kæledyr er op til det niveau af aktivitet, som du har planlagt - eller hvis du skal skabe et træningsskema på forhånd.
  • Medicin. Glem ikke at bringe nogen piller dit kæledyr tager dagligt. "Der er en masse af diabetiske hunde derude - pakke deres medicin er lige så vigtigt som at pakke vores egne," siger Morris.
  • Solbeskyttelse. Fleste hunde 'frakker er nok til at beskytte mod solens stråler, men hunde med bare pletter eller de-pigmenterede næser skal bruge solcreme. Og du kender din hund bedst - en jagthund, der lounges mave op i en solrig eng for længe kunne få lidt af en brænder der også.
  • Hjerteorm forebyggelse. Morris bemærker, at hjerteorm forebyggende anbefales året rundt næsten overalt i Europa. Men hvis du ikke har været at give din hund en hjerteorm forebyggende regelmæssigt og kommer til et sted, hvor myggene er sandsynligvis vil blive fundet, så tal med din dyrlæge om, hvad de skal gøre.

Sådan ser efter lopper og flåter

Forebyggelse er altid den bedste fremgangsmåde, men du bør tage dig tid til at gøre en visuel inspektion af dit kæledyr som helst du gå vandreture eller camping.

"En ting, som jeg tror, ​​de fleste mennesker ikke kender eller forstår, er, at selv med disse pålidelige produkter, kan du stadig finde flåter knyttet til huden. Det tager dem et stykke tid at dø og falde af. Det centrale er, at de ikke engorge om blod og der er ingen overførsel af smitsomme organismer fra kryds til hunden, "forklarer Morris.

Fjernelse flåter fra hunde er meget det samme som at fjerne dem fra mennesker: Gå langsomt. Morris rådgiver "blid trækkraft til gradvist at trække hovedet ud af huden og ikke forlade munddele. Hvis du trækker med blide trækkraft for et par sekunder til et minut, vil de fleste flåter ikke være i stand til at holde på. "

Men Morris understreger, at en visuel inspektion og individuelt fjerne lopper eller flåter ikke kommer til at være så effektive til at beskytte dit kæledyr som at bruge den rigtige, veterinær-anbefalede forebyggende produkt.

Hvis du følger din dyrlæge anvisninger for forebyggelse, bør dit kæledyr sikkert være i stand til at løbe eller svømme gratis.