Evb2

Bedste produkter til fedtet hud

Fedtet hud kræver bare den rigtige mængde af udrensning, sammen med de rigtige produkter, for at minimere greasiness og holder huden fri for acne. Find ud af hvilke hud produkter dermatologer anbefale.

Blame dine forældre og bedsteforældre til at give dig fedtet hud - din hudtype er programmeret ind i dine gener. Dog kan finde den rigtige hud produkter hjælper du pleje din teint. Du kan hjælpe tøjler i olie, glans, og akne - alle potentielle problemer for dem med fedtet hud - ved at vælge produkter med omtanke.

Fran E. Kog-Bolden, MD, en hudlæge og direktør for Hud specielle koncernen og Ethnic Skin specielle Group i New York City, og Kim Nichols, MD, også en hudlæge på praksis deler hud rensemidler og lotion de anbefaler for patienter med fedtet hud.

Valg af en fedtet hud rensemiddel

Mennesker med fedtet hud har en tendens til at tænke mere er bedre, når det kommer til rengøring, men det kan udtørre hudens overflade - og over-rengøring har ingen virkning på olieproduktion. Vælge de rigtige produkter, dog, og du kan holde huden ren uden barske virkninger eller gentagne ture til vasken:

Neutrogena oliefri acne vask. Både Dr. Kog-Bolden og Dr. Nichols tilbyde denne pick for en grundlæggende og effektiv fedtet hud sæbe, der ikke vil bryde bank. Dette er en afprøvede og sande salicylsyre sæbe til fedtet og akne patienter, siger lægerne. Begrænse brugen til en gang om dagen for at undgå over-tørring huden. Du kan afhente en flaske af den fedtet hud cleanser på dit lokale apotek for omkring 5€. Da du skal vaske dit ansigt to gange dagligt, skal du bruge en mild sæbe i løbet af din anden vask af dagen.

Vælger en olieagtig hudlotion

Efter afrensning, skal du beskytte din hud og holde det behageligt. Vores dermatologer ligesom følgende produkter:

Cosmedicine medi-mat olie kontrol lotion med SPF 20. Nichols anbefaler dette lys fugtighedscreme med solcreme til fedtet hud, fordi de fleste fedtet patienter klager over, at mange SPF fugtighedscreme er for fedtet. Du kan få det på Sephora kosmetiske butikker eller via websteder, der sælger skønhedsprodukter, for omkring 35€. Det er på den dyr side, men Nichols siger, at det er "godt for folk med fedtet og glans-hud".

Clinique afklaring lotion 3.. Denne lette lotion rydder porer snavs og efterlader din hud følelse forfrisket, ikke afbarket, siger både læger. En 13-ounce flaske koster omkring 15€ hos Clinique skranker i stormagasiner eller online.

Dermalogica skin fornyelse booster. Brug denne hydroxy syre kompliceret at slippe af med overskydende olie, reducere skinne, og hjælper til at holde huden fri for akne. Det er bedst at bruge det om natten for at exfoliere ru, acne-ramte huden, siger lægerne. Find det på specialbutikker skønhed butikker og saloner for omkring 35€.

Kosmetik til fedtet hud

Den forkerte fundament vil føles som det er at glide ret off dit ansigt, men det rigtige produkt, vil hjælpe med at modvirke olie ejendele og give dig en fejlfri finish:

Sheer dækning. Prøv denne linje af lys kosmetik beregnet til fedtet hud. Gennemse markering på SheerCover.com og afhente et sæt væsentlige for omkring 35€. Det er lægernes top pick for mineral makeup til fedtet hud, fordi det giver stor dækning uden at give en tyk finish.

Prescriptives virtuelle mat. Nu kun tilgængelig online på Prescriptives.com, denne olie kontrol foundation med SPF 15 giver lys dækning i en bred vifte af nuancer og koster 25€.

Shine kontrol til fedtet hud

Fedtet hud har tendens til at udvikle en glød, der hurtigt kan se fedtet. Snarere end gentagne vaske, papirer, blot olie og efterlade makeup intakt er en bekvem løsning:

Clean & klar olieabsorberende ark. Du kan købe en pude på 50 blotting papers på de fleste købmænd for omkring 5€. Både Kog-Bolden og Nichols stærkt anbefale dem, fordi de er effektive til at slikke overskydende olie på huden - snarere end hyppigt ansøge pulver, vil ende med sammenklumpning - og patienterne elsker dem.

Boscia blotting sengetøj. Disse olie-absorberende ark konserveringsmiddel-fri og fremstillet af naturlige linned. Du kan hente en 100-arks pack på Sephora eller en skønhed websted for omkring 10€ til 15€.