Evb2

Beating kongestiv hjerteinsufficiens

Tegn på kongestiv hjerteinsufficiens: har du dem?

Millioner af mennesker går gennem deres daglige liv med kongestiv hjerteinsufficiens og ikke indser det. Jeg ved, jeg har aldrig haft en anelse om mit hjerte. Men der er ting, der sker til din krop, der kunne signalere, hvad der sker på dit hjerte. Hvis du bemærker nogen af ​​disse tegn på kongestiv hjerteinsufficiens, bør du konsultere din læge bare for at være sikker. Jeg oplevede mange af disse tegn, men aldrig troet at forbinde dem sammen. Af sig selv, bare de gjorde mig mener jeg var bare bliver ældre og ude af form.

I virkeligheden var jeg tager en chance med mit liv og gøre min tilstand meget værre. Hvis du har kongestiv svigt symptomer, lad ikke frygten holde dig fra at søge en diagnose. Jo før du finder ud af og få behandling mindre hold denne sygdom vil have på dit liv.

Et af de første tegn på CHF er træthed. Jeg følte jeg kunne aldrig vågne op. Jeg afviste det i første omgang. Efter alt hvad jeg var en travl mor til to, plus jeg gav dagpleje for flere andre børn. Mine dage var fyldt med at opfylde alle de behov, som børn, der var i alderen mellem 2 og 12. Den konstant pleje og rutine, som enhver mor ved, er nok til at trætte den stærkeste person. Når det ikke går væk, uanset hvor meget eller hvor godt du sover om natten så noget andet udover din travle dag kan forårsage det.

Det næste mest almindelige tegn på kongestiv hjerteinsufficiens er væskeretention. Jeg følte mig som en gigantisk vand ballon! Jeg skylden på at blive ældre, da jeg var nødt til at begynde at købe større bukser, strømper og sko. Jeg blev forpustet, da mine lunger fyldes op med væske. Jeg begyndte at få ondt i maven som følge af væske oprustning i min lever. Væskeophobning er kroppens forsøg på at gøre op for at hjertet ikke pumpe effektivt. Overbelastningen forårsaget af væsken er grunden til dette særlige hjertesygdom blev opkaldt kongestiv hjerteinsufficiens.

Sekundære symptomer relateret til væskeretention omfatter at skulle tisse meget ofte. Jeg begyndte at føle, at jeg levede i mit badeværelse. Den kørende joke i mit hus var at badeværelset var "mors værelse." Du kan også begynde at hoste en masse og har problemer med at trække vejret liggende, især på ryggen. Jeg var i stand til at gøre, at bedre ved at anvende større eller ekstra puder natten. Læs mere »

Kongestiv hjerteinsufficiens og depression

Da jeg fandt ud af jeg havde kongestiv hjerteinsufficiens Jeg var kun i mine tidlige trediverne. I den alder, jeg ikke rigtig tænke meget langt ud i fremtiden. Selvfølgelig var jeg overrasket og lidt bange ved diagnosen. Det var mit hjerte efter alle - jeg slags havde brug for det.

Nu efter et par årtier at leve med hjertesvigt dag ud og dag ind, kan jeg sige helt se, hvordan en person kan begynde at blive deprimeret. Dit liv ændringer, og hvor meget det ændrer afhænger af den enkelte person. Du har ikke den energi, du engang gjorde. Du nogle gange nødt til at aflyse planer eller give op aktiviteter, du elsker, fordi du bare er for bone-trætte træt. Gåture kan blive mere vanskeligt, da væsken bygger op. Så kan åndenød. I mit tilfælde, efterhånden min favorit hobby besøger festivaler og samfund arrangementer faldt til vejkanten. Depression var den naturligt resultat.

Når du bliver deprimeret over dit kongestiv hjerteinsufficiens, er det meget vigtigt at søge hjælp. At finde måder at håndtere din sygdom og deraf depression er afgørende for din lykke, men der er en anden grund til at du skal få behandling for eventuelle depressive problemer.

Depression forværrer dit kongestiv hjerteinsufficiens. Administration af din depression med hjertesvigt sygdomme er lige så vigtigt som at styre din blodtryk, kost og kolesterol. Forskning fra Duke University Medical Center og University of North Carolina tyder på, at patienter, der har ubehandlet depression er 50 procent mere tilbøjelige til at have alvorlige komplikationer med hjertet, herunder død. Forskere mener, at en række ting kan være involveret. For eksempel er depression kendt for at påvirke blodplader i hvor godt de størkne ordentligt. De tror også, at der generelt en deprimeret person kan ikke altid følge lægelig rådgivning eller skridt til at tage sig af deres hjerte på grund af deres mentale sundhed.

Så hvis du finder dig selv at have blues eller deprimeret, skal du kontakte din læge for at finde måder, der arbejder for dig at stabilisere din mentale sundhed og holde dit hjerte sundere, også.

Læring Jeg har kongestiv hjerteinsufficiens

Omkring 20 år siden sad jeg i min læges eksamenslokalet usikker på hvad de skal mene. Min diagnose var kongestiv hjerteinsufficiens. Jeg var ikke engang sikker på, hvad det betød, bortset var noget galt med mit hjerte. Det er skræmmende ord. Spørgsmål zippet rundt i mit hoved. Hvad betød det? Hvad skal jeg gøre ved det? Har jeg brug for hjertekirurgi? Var jeg har et hjerteanfald? Ville jeg dør?

Jeg havde gået til lægen for at få hjælp med ekstrem træthed jeg havde følt. Jeg havde andre medicinske problemer, såsom fibromyalgi og leddegigt, så jeg overtog de var årsagen til min træthed. Men jeg tog fejl. Min læge spurgte mig en række spørgsmål.

Der var andre spørgsmål, men det er dem jeg husker bedst, fordi det er dem, som jeg svarede "ja". Derudover følte jeg svimmel og ligesom noget var slukket.

Jeg lærte en række faktorer kan hjertesvigt. De omfatter højt blodtryk, diabetes, og i mit tilfælde, en udiagnosticeret skjoldbruskkirtel lidelse.

Også kaldet kongestiv hjerteinsufficiens, CHF svækker dit hjerte og begrænser dens evne til tilstrækkeligt pumpe blod gennem kroppen. Vi har kun ét hjerte, og vi har brug for det, så CHF er en alvorlig diagnose. Det kan være en livstruende én venstre ukontrolleret. Men det behøver ikke at stjæle dit liv, enten fysisk eller følelsesmæssigt. Tyve år senere, jeg lever et fuldt liv og planen om mange flere dejlige år. Nøglen er at holde din tilstand under kontrol, udfordringen med hoved, og nægter at give efter for frygt.