Evb2

At finde den bedste kombination af lægemidler for højt blodtryk kontrol

Kombinationer af lægemidler kan være bedre for højt blodtryk behandling i visse mennesker, der har brug for mere effektive højt blodtryk kontrol.

Ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse, er omkring 70 procent af mennesker med forhøjet blodtryk i stand til at få den under kontrol ved at tage medicin. Mens nogle patienter kan prøve at vedtage sunde livsstilsændringer, ligesom en velafbalanceret kost og en stigning i motion, for at bringe deres blodtryk tilbage i det normale område, andre vil brug for assistance fra højt blodtryk medicin - og muligvis to eller flere forskellige medicin - for at få forhøjet blodtryk kontrol.

Der findes mange typer af hypertension medicin til rådighed, herunder ACE-hæmmere, betablokkere, calciumantagonister, angiotensin II-antagonister, vasodilatorer og diuretika. Ofte kan kombinationer af disse stoffer anvendes med meget gode resultater.

"Behandling hypertension ikke lig kontrollerende hypertension," siger David Montgomery, MD, ph.d., seniorforsker i kardiologi afdelingen på Northwestern University i Chicago. "Control siges at være nået, når blodtrykket mål (normalt 120/80 mmHg), er opfyldt. Styring hypertension kan være svært og kræver ofte mere end én klasse af hypertension medicin. Nogle mennesker tage tre eller fire medicin for at kontrollere deres blodtryk. "

Kombination højt blodtryk medicin

Ægte kombination medicin er normalt en pille, der indeholder to typer af receptpligtig medicin. Dette kan være gavnligt, fordi det er nemmere at huske at træffe en pille i stedet for to, og nogle medikamenter er billigere, når de kombineres i en enkelt lægemiddel. Nogle eksempler på dette er Lotensin HCT, en kombination af benazepril (en angiotensinkonverterende enzym eller ACE, hæmmer) og hydrochlorthiazid (et diuretikum), eller Tenoretic, en kombination af atenolol (en beta-blokker) med chlorthalidon (et diuretikum).

"Vi kan ofte opnå tilstrækkelig blodtrykskontrol med lavere doser af to lægemidler (i en enkelt pille), og dermed undgå de bivirkninger, der ofte ledsager højere dosis medicin," siger James D. Joye, DO, direktør for forskning og uddannelse i Heart & Vascular Institute på El Camino Hospital i Mountain View, Californien

At vælge den rigtige kombination blodtryk behandling

Med så mange klasser af blodtryk medicin og så mange mulige kombinationer, er der virkelig ingen rigtige valg for højt blodtryk kontrol - det hele afhænger af patienten og hans eller hendes særlige sundhedsmæssige situation. Det sagt, en almindeligt foreskrevne kombination er en vanddrivende og en angiotensin receptor blokker. Diuretika hjælper lavere blodtryk ved at tilskynde kroppen til at frigive ekstra væske og natrium gennem vandladning, mens angiotensin-receptor-blokkere stoppe en bestemt kemikalie fra snærende blodkar.

En anden populær parring er en calciumantagonist eller betablokker med en ACE-hæmmer. Calciumantagonister forårsage blodkarrene til at udvide, mens beta-blokkere sænke hjertefrekvensen og reducere cardiac output. ACE-hæmmere udvide blodkar.

"Fordele og ulemper ved de kombinationer kan kompliceret," siger Dr. Montgomery. "Det er vigtigt at spørge og lære om hver enkelt medicin i din hypertension regime. Ingen kombination er rigtige for nogen kategori af mennesker - visse blodtryk medicin har andre effekter, og bruges til mere end blot hypertension "Faktorer din læge vil tage i betragtning ved ordinering blodtryk narkotika omfatter dit køn, race, enhver anden sundhed. betingelser, og anden medicin, du tager.

"Beslutningen om at anvende hver enkelt medicin skal cahrefully overvejes fra sag til sag," forklarer Montgomery. For eksempel kan en person med kongestiv hjerteinsufficiens gavn af en kombination tilgang, der omfatter et diuretikum (at hjælpe befri kroppen af ​​overskydende væske, der forekommer i denne tilstand) og en ACE-hæmmer. En patient med en hurtig hjertebanken kan gøre godt på en kombination, der omfatter en betablokker eller en af ​​de calciumantagonister, der kan holde hjerterytmen i skak.

I sidste ende kan det være en proces med trial and error, men med så mange medicin kombinationer for din læge at vælge imellem, er det meget sandsynligt, du vil finde en, der passer bedst til din højt blodtryk kontrol.