Evb2

Anoreksi: udfordringen for at vinde vægt

Vægtøgning er kun en del af helbredelsesprocessen for anorexics, langsigtede kropsbillede spørgsmål vil også nødt til at blive behandlet.

"Det er meget skræmmende at tænke på at sætte på i vægt, når du er i bedring fra anoreksi," siger Sarah, en inddrive anorektiske patient i det nordøstlige Ohio. "For mig betød vinder vægt miste kontrollen jeg havde. Det betød folk holdt op med at lægge mærke til, hvordan skinny jeg var. Da jeg begyndte at få, og folk sagde: 'Åh, du ser bedre, "Jeg oversatte det til" Du ser fed'. "

Sarahs sidste aktive episode af anoreksi forekom otte år siden, da hun var 23.. Alligevel siger hun, "Det er en igangværende kamp."

Anoreksi og vægtøgning: forskellige metoder

Patienter med ekstremt lav kropsvægt kræve medicinsk overvågning, fordi de kan være i risiko for hjertestop eller andre alvorlige medicinske tilstande. I sådanne tilfælde kan hurtigt refeeding i et overvåget boligområder hospital være nødvendig for at hjælpe patienten gevinst 03:57 pounds per uge.

På en ambulant basis, "det er en meget langsommere proces," siger Esther Dechant, MD, medicinsk direktør for McLeans Klarman Eating Disorder Center i Belmont, kan Mass Anoreksiske patienter arbejder med en ernæringsekspert eller diætist til at tage på i vægt med en hastighed på omkring en pund om ugen. Diætister kan bruge forskellige teknikker til at hjælpe deres patienter at nå en sund vægt rækkevidde. Uanset om de følger en kostplan, der dikterer bestemte portionsstørrelser og fødevarer valg eller blot tilføje højt kalorieindhold tillæg til patientens kost, de også typisk målrette de udfordringer grundlæggende ernæring, vægtøgning, og fødevarepriser undgåelse spørgsmål.

Mens en ernæringsekspert kan overvåge vægtøgning og sikre, at anoreksi patient modtager en varieret kost, mange patienter også nødt til at arbejde med en psykoterapeut for at løse andre, ofte relateret, lidelser.

Anoreksi og vægtøgning: fordelene

At være underernærede kan føre til kognitiv svækkelse, hvilket betyder patienterne ikke ræsonnement korrekt, og at problemet kan gøre den udfordring at få vægten endnu mere skræmmende. Disse patienter kan have problemer med at værdsætte kroppens fysiske behov for den rette mængde af mad og hvordan vægten påvirker alle kropsfunktioner.

Hvis patienten er i ungdomsårene - den tid i livet, når anoreksi begynder typisk - vægtøgning er endnu mere kritisk. I disse år, er kroppen opbygge maksimal knoglemasse sammensætning, så det er vigtigt at få vægten relativt hurtigt for kroppens langsigtede strukturelle sammensætning. »Hvis [teens] ikke danner deres stærke skelet, de ikke får en ny chance for at," Dechant forklarer.

Anoreksi og vægtøgning: overvinde forhindringer

Recovery fra anoreksi handler ikke kun om at få vægt, siger Dechant. At genvinde og minimere sandsynligheden for tilbagefald, skal anorektiske patienter også overvinde de adfærdsmæssige problemer, der ofte udløse anorektiske symptomer, herunder depression, angst og obsessiv-kompulsiv adfærd.

"Man kan ikke bare sige til nogen," Gå hjem og spise, "" Sarah noter. Det er vigtigt at få rådgivning af eventuelle eksisterende psykiske problemer. Og som ofte omfatter kropsbillede.

Anoreksi og vægtøgning: dvælende kropsbillede spørgsmål

Anorektiske patienter har typisk et forvrænget billede af deres krop. I de tidlige stadier af bedringen, at mange har problemer med kropsbillede udløse frygt for at få vægt. Terapeuter hjælpe patienter komme sig spiseforstyrrelser ofte gennemfører kropsbillede øvelser for at få dem til at se på deres kroppe forskelligt.

Dechant advarer om, at udviklingen ikke sker natten over. Den psykologiske del af recovery faktisk tager længere tid end den vægtøgning, siger hun. Dechant fortæller sine patienter til at fokusere på deres liv som helhed, at vægtøgning ikke er, hvem de er, og for at sætte kropsbillede spørgsmål på lavt blus under den fornyede fodring proces.

Nu år i hendes nyttiggørelse, indrømmer Sarah hun har til konstant arbejde for at opretholde en sund kropsbillede.

Anoreksi og vægtøgning: deling og support

Sarah deltog i en gruppe terapi program, når hun var i forskerskolen. "Da jeg var i behandling, nogle af de mennesker [behandler mig] indrømmede de havde oplevet spiseforstyrrelser, og det var meget nyttigt," Sarah siger.

Nu er en autoriseret socialrådgiver leverer rådgivning til andre - herunder mange med spiseforstyrrelser - Sarah har delt hendes personlige erfaringer med nogle af hendes patienter. Sarah siger, at det kan være opmuntrende for patienter at høre fra folk, der har haft succes arbejder gennem deres spiseforstyrrelser: "Jeg tror det udvikler en anden form for tillid."