Evb2

Alternative behandlinger for GERD

Nogle former for alternativ medicin kan hjælpe med at lette smertefulde GERD symptomer. Find ud af hvilke virker bedre end andre.

Selv om mange mennesker har lejlighedsvis halsbrand, kan opleve halsbrand mere end to gange om ugen være et tegn på en mere alvorlig tilstand kaldet gastroøsofageal reflukssygdom (GERD). Maven syrer produceret af GERD kan erodere foring af spiserøret, der forårsager smertefulde komplikationer såsom mavesår, synkebesvær, og endda kræft i spiserøret. For at undgå disse problemer, ud over at gøre livsstilsændringer, kan folk nødt til at tage GERD medicin - men disse behandlinger kan også forårsage problemer, når taget over en længere periode.

Over-the-counter antacida er et populært middel mod halsbrand. Imidlertid har tager disse i en årrække, uden en læges tilsyn været forbundet med en øget risiko for esophageal adenocarcinom, en form for kræft. Og på recepten side er syrepumpehæmmere eller producentprisindeks, meget effektiv til at reducere GERD symptomer. Men PPI har deres egen kontroversielle link - at sænke knogletæthed og efterfølgende knoglebrud. I maj 2010 meddelte den amerikanske Food and Drug Administration, at etiketterne for OTC og receptpligtig PPI må revideres for at medtage oplysninger om den øgede risiko for hofte, håndled og brud på rygsøjlen, der er forbundet med disse lægemidler.

På baggrund af disse udfordringer med konventionelle GERD behandlinger, kan mange mennesker med Gerd kigge efter alternative behandlingsformer til at lette deres symptomer. Desværre har meget få komplementær og alternativ behandling har vist sig at hjælpe med at behandle Gerd. Men akupunktur er en type behandling, der kan skabe reel lettelse for nogle mennesker med Gerd.

Gerd: alternative behandlinger

Der er en række forskellige former for alternative behandlinger, som er blevet anvendt til behandling af GERD, med blandede resultater, herunder:

  • Akupunktur
  • Kosttilskud
  • Urtemedicin
  • Meditation
  • Afslapning terapi
  • Guidede billedsprog

Gerd: beviserne for akupunktur

Undersøgelser viser, at akupunktur er en gammel form for kinesisk medicin, kan være nyttige i behandling af fordøjelsesproblemer, såsom GERD, fordi det ændrer udskillelsen af syrer, der påvirker mave bevægelse.

Akupunktur praktiserende bruge ekstremt tynde nåle placeret langs visse punkter i kroppen for at opnå forskellige fysiologiske resultater.

"Jeg henviser mine GERD patienter akupunktur, og det afgjort hjælper," siger Mary Maish, MD, MPH, direktør for Center for Esophageal Disorders ved University of California, Los Angeles.

En undersøgelse undersøgte resultaterne af tilsætning akupunktur behandlinger vs en dobbelt dosis af standard GERD medicin i patienter, der ikke havde fundet fuldstændig lindring ved hjælp af en enkelt dosis af en protonpumpeinhibitor. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen, havde patienter, som fik akupunktur behandling i tillæg til en enkelt dosis af GERD medicin signifikant fald i både dag og nattetid halsbrand og sure opstød sammenlignet med deres oprindelige halsbrand.

Patienter, der fik en dobbelt dosis af medicin viste ingen væsentlige ændringer i halsbrand sammenlignet med begyndelsen af ​​undersøgelsen.

Gerd: andre alternative behandlinger

Der er nogle beviser, at teknikker, såsom afslapning terapi og guidede billedsprog - hvor personen forestiller sig det bedre, eller visualiserer angribe sygdommen - hjælpe folk med gastrointestinale sygdomme. Men der er meget lidt dokumentation for, at andre typer af foreslåede alternative behandlinger arbejde for Gerd.

For eksempel:

  • Nogle praktiserende læger tyder på, at mennesker med GERD tager deglycyrrhizinated lakrids, en urt, der er en særlig form for lakrids. I videnskabelige undersøgelser er urt haft lovende resultater til behandling af sår, men ikke for Gerd.
  • Andre urtekosttilskud foreslået for GERD behandling har produceret noget videnskabeligt bevis for, at de virker. Disse omfatter aloe vera, antioxidanter, artemisia, hvidløg, skumfidus og glat elm.

Bør du prøve alternativ behandling for gerd?

"Selvom jeg sjældent ser en patient helt helbredes ved komplementære og alternative teknikker, kan ting som akupunktur og meditation være nyttige supplementer til traditionel behandling," siger Dr. Maish.

Desuden kan alternative teknikker hjælpe patienter, der kræver operation for at undgå det. "For eksempel," Maish forklarer, "Hvis akupunktur lindrer 20 procent af en persons symptomer og meditation lindrer anden 20 procent, måske vil de ikke længere har brug for kirurgi."

Hvis du vælger en behandling, der omfatter kosttilskud eller urter, så husk, at den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke regulerer deres anvendelse, så produktets sikkerhed, renhed, styrke og effekter er ikke undersøgt i henhold til FDA standarder.

Desuden kan kosttilskud og urter interagere med andre lægemidler, du tager, herunder Gerd medicinering, så være sikker på din læge kender, før du begynder at bruge nogen. Og aldrig stoppe med at tage medicin uden først at diskutere det med din læge.