Evb2

8 hjemme sikkerhedstip til ADHD førskolebørn

Holde dit hjem sikkert er en afgørende del af forældrerollen ADHD førskolebørn. Disse sikkerheds tips kan hjælpe.

Forældre til børn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) rapport skader deres børn om dobbelt så ofte som forældre til børn uden ADHD. "ADHD-børn har problemer med den del af hjernen er ansvarlig for udøvende funktion. Det betyder, at deres hjerner ikke holde op med at sige" vent et øjeblik, "siger Lauren Boyd, MD, en klinisk lektor i pædiatri ved Loyola University Chicago Stritch School of Medicine. Som forælder til en ADHD preschooler, kan du blive overvældet i en fart. Her er flere hjem sikkerhed og organisation tips, der kan gøre hverdagen køre mere gnidningsfrit.

Sikkerhed tip no. 1: vælg robuste møbler
"Det er rimeligt at antage, at din ADHD preschooler vil klatre over hele din møbler," siger Dr. Boyd. Børn med ADHD er i konstant bevægelse og ikke er opmærksomme meget af tiden. Det kunne betyde spild, poundings og falde ned møbler. Så vælg møbler, der er robust, stabil og stainproof. Sacrifice indretning for sikkerhed og holdbarhed.

Sikkerhed tip no. 2: organisere legetøj
Din ADHD preschooler vil sandsynligvis gå fra den ene stykke legetøj til en anden temmelig hurtigt. Før du ved af det, kan dit hus være en kirkegård af knækkede og kasseret legetøj. Begræns valg og undgå emner med flere stykker. Hjælp dit barn med at udvikle vigtige organisatoriske færdigheder ved at give legetøj skraldespande, der er nemme at nå. Du kan prøve at hjælpe dit barn lære at erstatte legetøj i deres rette plads ved mærkning siloer med fotos. "Photo mærkning synes at hjælpe ADHD-børn fokus og huske," siger Boyd.

Sikkerhed tip no. 3: sikre soveværelset
Børn med ADHD skal have meget mere energi end mor og far. De kan komme op tidligere og komme ind i alle hjørner af huset, før du klatre ud af sengen. En port på tværs af soveværelset døren kunne være et godt hjem sikkerhed strategi. Også holde sengen væk fra enhver windows. "Sørg for, at eventuelle bogreoler eller tunge poster i soveværelset er spændt ned eller fastgøres til væggen. Klatring på møbler, der falder er en væsentlig årsag til skade," advarer Boyd.

Sikkerhed tip no. 4: beskytte dit badeværelse
Almindelig sund fornuft badeværelse sikkerhed er den samme for alle nysgerrige førskolebørn, uanset om de har ADHD, forklarer Boyd. Sørg for at låse medicin og sikre badeværelse frysere med sikkerhedslåse. "Skoldning er en anden forebygges årsag til skade i badeværelset," Boyd tilføjer. For at forhindre skoldning, så sørg for din varme vand justeres til at holde temperaturen under 120 ⁰ F. Og aldrig forlade din ADHD preschooler eller lille barn alene i karbad.

Sikkerhed tip no. 5: kid-bevis køkkenet
Dit køkken er en anden plads, der har brug DAMP barn-proofing. Ligesom badeværelse og soveværelse, brug masser af børnesikring. Vær særlig opmærksom på løse plastikposer og elektrisk apparat snore, og duge, der hænger ud over kanten af ​​et bord. Opbevar tændstikker og lightere inde aflåste skabe sammen med rengøringsmidler. Just in case, har giftkontrolcenter telefonnummer lagt ud på din køleskabsdøren.

Sikkerhed tip nr. 6: Brug sund fornuft
"Home sikkerhed betyder, fornuftige forholdsregler og tilsyn for alle førskolebørn. For ADHD førskolebørn, tænke mere og længere," siger Boyd. Saml smågenstande fra gulvet, og alle counter overflader. Disse kan sluges, og kvælning er en fælles fare for alle børn, ikke kun dem med ADHD. Hold planter utilgængeligt - nogle planter er giftige og alle planter gøre en rod, når de ramte gulvet. Dæk alle skarpe hjørner, og overveje at installere porte i toppen og bunden af ​​dine trapper.

Sikkerhed tip no. 7: sige "ja" til at strukturere
At være en forælder til en ADHD preschooler er ikke let, men strukturen, forudsigelighed og organisation kan hjælpe. "Indsend en tidsplan for dagen og holde sig til det," rådgiver Boyd. Dette vil også hjælpe dig med at bevare kontrollen. Hold på tidsplan for wake-up, måltider, frikvarter, badetid og sengetid. Brug mål og belønninger til fremme af positivt adfærd.